28. lokakuuta 2011

Miljoona ruusua

No ei sentään. ;) Kolme kaunista valkoista ruusua sain äidiltäni eilen illalla.







Toivottavasti kestävät vielä muutaman päivän (äiti toi ne työpaikaltaan), ovat niin kauniita. <3

14 kommenttia:

  1. Ihania :-) Kukat piristävät aina! Mieheni on onneksi sellainen romantikko että yllättää minut aika usein kukilla <3

    -Satu-

    VastaaPoista
  2. Satu: Senkin onnekas kutale! :D Mä ajattelin, että täytyy vissiin alkaa silloin tällöin ostamaan kotiin leikkokukkia. Kyl ne niin kivaa mielialaa ylläpitävät. :)

    VastaaPoista
  3. simply loving those white roses, if i may suggest: have you ever considered the yellow ones they´re just as charming! happy blogging!

    VastaaPoista
  4. Fedu: Thanks for your comment and what an interesting suggestion! I think I really need to try the yellow ones. :)

    VastaaPoista
  5. Oi, valkoset ruusut, ihanat! :)
    Meillä ei voi kukkia olla ko meän 13v kissatermiitit syö ne ja suurin osa kukista on myrkyllisiä kissoille :/ Mutta ulukokuistilla on kukkia (valkosia callunoita) :)

    VastaaPoista
  6. Meän Satu: Heh, kyllä tuo mun 13-v. R käy myös lehtiä nakertelemassa. Vähän ärsyttää tietenkin, mutta se on muutoin niin kovin kiltti ja rauhallinen että en anna kauheasti asian vaivata mua. Tietenkin myrkylliset kukat on asia erikseen... mut miten mulla on semmmonen kutina, että kissat osaisi jotenkin myrkyllisiä karttaakin? Ainakin sellainen mielikuva olis jostain tuolta elämäni menneisyydestä... Oonko mä ihan hakoteillä?

    VastaaPoista
  7. Juu, kisuthan on semmosia kukkaisnakertelijakisuja :D

    Meän vanhukset reppii, räppii ja syö ne kukat kokonaan (paitti ruusupiikkejä ei) niin oon luopunu suosiolla sitte kukista kokonaan sisällä :) ja mieski tuo mulle suklaatia kukkien sijjaan ko ei ne kukat ehi meillä ko muutaman minuutin sulostuttaa :D Vaikka ei se suklaatikkaan kyllä ehi ko muutaman minuutin olla ko mie jo syöny kaikki, njam :D

    VastaaPoista
  8. Meän Satu: Jep, aika näyttää täälläkin, miten jatkossa kasveille käy. :)

    VastaaPoista
  9. Toivottavasti sinun R antaa kukkien olla rauhassa :) Jokku kissat on ettei ne paljoa perusta kukista ja antaa niitten olla :) Oispa meilläki :D No, ei se oikiasti meitä haittaa vaikkei kukkia ookkaan sisällä :) Meän karvamussukat on kuitekki niin ihania <3

    Silitysterkut R:lle <3

    VastaaPoista
  10. Tsihihi! Mun ruusut on nyt semmossii erilaisia ko normaalisti... semmossii reikäsiä ;) Eli siis R käy säännöllisesti niitä makustelemassa. :)

    VastaaPoista
  11. :D R aatteli tehä ruusuista HÄNEN silimää miellyttävimpiä :D R tuunas ruusut uuteen kuosiin ko äiskäki sisustaa/tuunaa kotia, avulias R :D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...