22. huhtikuuta 2012

Lenkillä

Vihdoin saatiin hieman lämpimämpi päivä tänne etelään ja olikin aivan ihana käydä rauhallisella kävelylenkillä ja räpsiä samalla hieman kuvia.











Ihanaa, kun voi taas lenkkeillä, kyllä sitä kivuttomuutta nyt vaan osaa joka askeleella arvostaa! :)


10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja keväisiä tunnelmia. Meillä on lunta ja vettä sataa. Ei vaikuta keväiselle. Kumisaappaat jalassa voi lenkkeillä. Ei ole vielä noin keväistä kuin kuvissasi. Jospa se vappuun mennessä sulaisi lumikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alan olla ihan kypsä keväättömyyteen. Alkavalla viikolla on kai hieman korkeammat lämpötilat kuin viime aikoina on ollut, mutta vesisateitakin on luvassa. Mä olen näin kevään aikoihin ihan masentunut aina, kun keli vetää takapakkia.

      Poista
  2. Tosiaan oli kyllä ihanan lämmin ja mekin ulkoiltiin pihatöiden merkeissä koko kaunis päivä :O) Ihanaa kun saa taas tehtyä kaikkea rästissä olleita hommia, jotenkin toi aurinko vaan tuo energiaa ihmiseen :D Mullakin on selkäkivut tipotiessään, kuntoutus auttoi ja nyt pystyn tekemään jo ihan kaikkea, onneksi selvittiin vaan säikähdyksellä ja pullistuma on poissa ;O)

    Mukavaa uuttaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäisi kans toi parveke siivota, jonain aurinkoisena päivänä se on kiva tehdä. :) Ja ihan superia, että pullistuma ei enää vaivaa! Kyllä niiden kipujen kanssa on helvetti irti kun tarpeeksi paha pullistuma on. :/

      Poista
  3. Ihania keväisiä kuvia. Jos saan udella, mistä on toi kolmas kuva? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kauhean mielelläni lähtisi sitä julkisesti kertomaan, ainakaan vielä en ole valmis paljastamaan asuinseutuani. Helsingistä kuitenkin. :)

      Poista
    2. Juu ymmärrän! unhodin laittaakin tuohon että ei tietenkään oo pakko vastata. :) näytti vain niin tutulta, vaikka harvoin helsingissä oon käyny. :D

      Poista
    3. No, voihan se vaikka ollakin tuttu paikka. Mistäs sitä tietää ;)

      Poista
  4. Wau, ihania maisemia lenkkisi varrelta <3 Kyllä on ihanaa, että ilmat alkavat hiljalleen lämpiämään :)

    Kaunista alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista on, samaa mieltä olen. Keskityinkin vain nauttimaan eilen, kun oli kerrankin niin nätti keli. :) Ihanaa viikkoa sulle myös!! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...