18. marraskuuta 2012

Joululahja-arvonnan voittajat

Huikea määrä osallistujia tuli arvontaan, waude! Ihan ensimmäiseksi tervetuloa uusille lukijoille ja FB-tykkääjille, toivottavasti jäätte vielä arvonnan jälkeenkin seuraamaan höpötyksiäni. Edellisen arvonnan päätteeksi aika moni lukija häipyi, taisi olla aika moni vain palkinnon perässä. ;) No ei, onhan arvonnat ihan kivoja. :)

101 kommenttia tuli ja arpoja jaettiin yhteensä 203. Muistaakseni myöskin vain yksi hylätty arpa, mutta kukaan osallistujista ei jäänyt kokonaan ilman.

Ensimmäinen palkinto


Arvonnan suoritan tässä samalla random.orgin avustuksella. Eli kirjoitin omin kätösin arpanumerot osallistujineen paperille ja näppäilin numerot 1-203 arvontakoneeseen.

Osallistujat

Tulokseksi tuli arpa numero 48 kommentilla

täältä tullaan kokonaisilla eli neljällä arvalla mukaan! :)"


Onnea Viivi! :)

Toinen palkinto


Ja taas arvontakoneeseen numerot 1-203

Tulokseksi arvottiin arpa numero 66 kommentilla

Ihana paketti, kelpaisi :) Yhdellä arvalla osallistun."


Onnea M!

Ja sitten *rumpujen pärinää*, arvon vielä lohdutuspalkinnon! :)


Tässä siis TradeDoublerin julkaisijatapahtumasta saatu nelly.comin luomiväripaletti.

Arvontakoneeseen tutut numerot 1-203.


Kone päätti, että lohdutuspalkinto lähtee arpanumerolle 39 kommentilla

Ihana arvonta. Kolmella arvalla mukana :)"

Onnea Kotihiirivarvikossa!

Lämpimät onnittelut voittajille! <3 Ottaisitteko minuun yhteyttä blogini oikeassa sivupalkissa ylhäällä olevaan sähköpostiosoitteeseen yhteystietojen merkeissä, jotta saan mahdollisimman nopeasti teille joululahjat postitettua. Jos jostain syystä toisen ja kolmannen palkinnon voittajat eivät lahjaa tahdo - alun perinhän olin arpomassa vain tuota ensimmäistä pakettia - niin arvon niille uudet voittajat. :)

Jatketaanpa sitten taas normaaleilla (hih) jutuilla ja ehkä jossain kohtaa taas arvotaan jotain. :)


5 kommenttia:

  1. Arvonnat on mukavia. Itsekin pitäisin mutta kymmenelle lukijalle tuskin sitä kannattaa :D ja toisaalta, nuo "hupilukijat" jotka klikkaa itsensä pois kun arvonta on päättynyt ei ole innostusta, houkutella sillä tavoin :) Ehkä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää saada sulle lisää lukijoita, niin pääset sinäkin arpomaan! :) Ja miksei pienemmälläkin lukijamäärällä voisi arpoa, tietäähän sitten ainakin, että palkinto menee "oikeaan osoitteeseen". Sen lisäksi jos arvontaan pistää lisäarvan saantimahdollisuuden linkkaamalla arvontaa, niin arvonta voi tuoda oikeastikin lisälukijoita tullessaan. Onhan se toki hieman kurjaa, jos joku klikkaa lukijaksi vain voitonkiilto silmissä, mutta myös oikeita lukijoita voi tulla, jotka eivät vaan aiemmin ole blogiasi löytäneet. :) Itse pyrin klikkaamaan itseni lukijaksi vain ns. oikeista syistä. :)

      Poista
  2. Hitsin vitsi, niin lähellä oli ;)
    ONNEA VOITTAJILLE! :) <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...