5. marraskuuta 2012

Maanantaishoppailua

Kävin tänään asioiden hoitamisen yhteydessä hieman shoppailemassa. Flunssa on kaatamassa tämän tytön pian sohvan pohjalle, joten nyt kun vielä jaksoin, kävin tarpeellisten ostosten lomassa tutkailemassa hieman Tarjoustalon ja Prisman valikoimia. Niin ja Tiimarista kävin ostamassa joulukorttitarpeet, tänä vuonna on siis tiedossa itse tehtyjä kortteja. :)

Alla muutama räpsy Tarjoustalon valikoimasta. Ei ihan yllä Halpiksen ja Minimanin valikoimien tasolle. ;)






Ihanan pehmoinen tyynyliina, valkoisena olisi lähtenyt ehdottomasti mukaan, jos olisi ollut. Väreinä oli vain punainen, musta ja turkoosi.


Fleece-tyynynpäällisiä

Ihanan pehmoinen myös tämä harmaa karvatorkku

Kimaltavia tabletteja, vein viimeisen hopeisen ;)

Herkullisia!

Mukaan TT:sta lähti tosiaan hopeinen 38cm halkaisijaltaan oleva tabletti. Sopii kivasti sohvapöydälle joulunaikaan. Samoin ostin kaksi miniversiota Venetsialaisista kynttilöistä. Lisäksi kauan ostoslistalla ollut Seikkailu-muumimuki pääsi vihdoin mukaani.



Vielä ruokaostosten yhteydessä ostin elämäni ensimmäisen liljakimpun. On se vaan kaunista, kun on tuoreita kukkia maljakossa. :)


Mukavaa maanantai-iltaa, minä jatkan täällä iltapäiväkahvin nauttimista uudesta mukistani ja ihanan liljakimppuni ihailemista. <3

8 kommenttia:

  1. saaks noissa kaupoissa kuvata vai joutuuko kysymään lupaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiiä :D Mä vaan aina otan kuvia, hih. Toivottavasti se ei oo kamalan väärin, tuleehan sitä aina mainostettua kuvaamiaan puljuja ;) Ja kun kännykällä ottaa kuvia, se ei ole kovin näkyvää. Huomiota voisi herättää enemmän, jos heiluisi järkkärin kanssa kaupoissa.

      Poista
  2. Kaupoissa kuvaaminen on aina luvanvarainen asia. Olet onnekas kun et vielä ole huomiota herättänyt ja joutunut kantamaan siitä vastuuta.

    -myymäläpäällikkö-

    VastaaPoista
  3. Meillä samanlaiset ostokset :) kotiutin 4 hopeista tablettia, torkkupeiton vaaleana, ja tyynyliinan vaaleana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, miten sattuikaan :) Mulle riitti vaan yksi tabletti, kun ei ole käytössä ruokapöytää enkä muutoinkaan ole oikein tabletti-ihmisiä. Tuo yksi kuitenkin sopii hyvin sohvapöydälle ja siihen saa nätisti jonkun kynttiläasetelman päälle. :)

      Poista
  4. Ikävää katsottavaa nuo hirveät tontut. Näkee, että ketju on itse tuonut nuo kiinasta. Antaisi asiantuntijaostajien tehdä tukkuliikkeissä nuo ostokset. Hirveää, kun hamstrataan kaikkein halvinta krääsää.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...