1. marraskuuta 2012

Minimani - paratiisi vai turmioksi?

Käytiin tänään shoppailureissulla Kokkolassa. Ostin H&M:lta kivan neulemekon. Olenkin etsinyt sellaista, joka ei olisi kovin paksu ja lörppökauluksellinen. Olen talvitakkien kanssa semmoinen kuumakalle että mieluummin sitten pukeudun kerroksittain kuin yhdellä heitolla niin paksuun neuleeseen että paikka paikoin voi tulla kuuma.

Sitten se paras eli visiteeraus Minimanissa. Ja voi juku, mikä paratiisi! Tai no jos rahojaan ajattelee, niin kuten otsikkokin ihmettelee, voi se olla myös aikamoiseksi turmioksi. ;) Alla muutamia kuvia, joita räpsin.

Tonttuleita <3

Kukkaruukkuja graafisella kuviolla









Muistivihkoja



Tämä äärettömän pehmoinen torkkupeitto oli ainoa laatuaan enkä löytänyt myyntipakkauksia. Olisi saattanut muutoin kyllä tarttua matkaan. :)



Tähtifaneille kivan värisiä huiveja. :)

Kunhan kotiudun reissusta, niin esittelen varmaankaan tarkemmin täältä tekemiäni ostoksia. Minimanista tarttui jotain pientä kyllä mukaan. :) Ja huomenna sitten kirppiskierrokselle sekä Halpa-Halliin!!! <3

Oletteko te tutustuneet Minimanien sisustusvalikoimiin?


14 kommenttia:

  1. Minimani ja Halpa-Halli ovat kyllä hauskoja kauppoja, sieltä löytyy vaikka mitä! Siellä suunnalla asuessani tuli käytyä useinkin ja esim. juuri joulukoristeita sekä astioita tarttui matkaan. :) Mukavaa Pohjanmaan reissua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa ko Helsingissä ei ole kumpaakaan. :/ Kiitos, reissu on ollut tähän asti oikein kiva, en muista koska olisin esimerkiksi nauranut niin paljon kuin tänään. :D

      Poista
  2. Voi mitä ihania ostovinkkejä annoitkaan taas ;)
    En malta odottaa postausta tekemistäsi "pikku löydöistä" =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ja mä en malta odottaa mitä kaikkea saatan vielä löytää kirppareilta ja Halpiksesta. :)

      Poista
  3. Tuo vaalea pörrötorkku täytyy kyllä käydä katsomassa, josko täältä Minimanista löytyisi! Näyttää ihanaiselta :)

    VastaaPoista
  4. Minimani on todellakin oikea lompakon surma :D Tuotteet niin edullisia ettei niitä juuri tarvitse harkita ja niitä kivoja tuotteita on niin paljon että rahaa saa yllättävästi kulumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin voinut ostaa sieltä tänäänkin vaikka mitä, mutta ei ihan viitsi kantaa täältä kaukaa kotiin niin paljon kaikkea. :)

      Poista
  5. ää epäreilua! Oon aina halunnut minimaniin, mutten vielä oo kertaakaan päässyt.. :D en edes tiedä missä mahtaa olla lähin.. ehkä se munkin lankeaminen vielä koittaa :D

    siihen asti, joulun odotuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minimanin myymälöiden sijainnit löytyy netistä heidän sivuiltaan. Minimaneja on Jyväskylässä, Lempäälässä, Kokkolassa ja Seinäjoella. Olikohan vielä muualla... noi nyt muistan ainakin. :)

      Poista
  6. Vaasassa!! :) Voin kertoa että "parit" jutut sieltä on löytynyt tässä vuosien varrella. Välillä välttelen sinne menemistä kun aina pitää kuitenkin ostaa jotain.

    VastaaPoista
  7. Mä tarvitsen tuon mustan konetiskiainepurkin. Ja nuo laatikot liitutaululla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo konetiskiainepurkki olisi ollut valkoinen, olisin sen kyllä kotiuttanut :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...