28. joulukuuta 2012

Hus pois joulu

Riisuin kodin joulujutuista Tapaninpäivänä jo. Kun joulufiilistä ei ollut, niin en halunnut enää pitää kovin jouluista sisustustakaan enää. Tosin kovin jouluinen ei sisustus tänä vuonna ollut muutenkaan.


Joulukortit pinoon, osan säästän ja osan pistän pois. Arabian Joulukylä-koristeet olivat todella kauniit ja vähäeleiset parvekkeelta nappaamassani oksassa eli DIY joulupuussani mutta pääsivät kuitenkin pakkaukseensa odottamaan ensi joulua.


Paperitähden otin pois ikkunasta, isot joulupallot maljasta ja pikkuiset joulupallot parvekkeen risuista.


Stockmannin erityiset joulupalloni käärin silkkipaperiin ja laatikkoon, tontut joutavat odottelemaan myös ensi joulua ja Blossa-pullon säästän senkin.


Sohvapöytä näyttää ihanan yksinkertaiselta nyt, kun hopeinen pyöreä tabletti pääsi sekin odottelemaan ensi vuotta.


Jäljellä on enää Joulutähti, joka kestää minkä kestää. Samoin isossa maljassa on pelkästään kausivalot samoin kuin parvekkeella hilepallot. Kyntteliköstä otin mansetit pois ja se saa vielä jonkin aikaa tuoda tunnelmaa keittiön tasolla. Joulunpunaiset mini-venetsiankynttilät paloivat äsken loppuun. Nyt vaan pitää huolella pakata isoon kassiin tai vastaavaan nuo koristeet ja kantaa kassi varastoon. Joulu on ohi, onneksi.

Nyt pitäisi sitten vain keksiä, että mitäs seuraavaksi?



18 kommenttia:

  1. Minäkin otin joulukoristeet eilen pois. Ainoastaan keittiön ikkunassa roikkuvat valot ja pallot jätin. Ehkä uuden vuoden jälkeen lähtee nekin, ainakin pallot.

    Mukavaa viikonloppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erilaiset valot on kyllä kivoja, kun luovat hieman tunnelmaa pimeään vuodenaikaan. Niille on jotenkin armollisempi kuin joulukoristeille. :) Kivaa viikonloppua ja vuodenvaihteen odotusta sullekin!

      Poista
  2. Täällä joulu jatkuu vielä, en vaan raaski vielä luopua :) Voi olla et annan kuusenkin olla loppiaiseen asti. Sitten alkaakin kevät intoilut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on joulufiilis ollut tai on edelleen, niin silloin tietenkin antaa koristeiden olla! Niin minäkin olisin antanut olla, jos tilanne olisi toinen. :)

      Poista
    2. Harmi ettei sulla ollut :/ Ehkä ensi vuonna sitten :) Mä nautin joulusta nyt, vaan empä tiedä mikä munkaan tilanne ensi vuonna taas on, pitää nautiskella nyt vähän varastoon :)

      Poista
    3. Toivotaan, että ensi vuonna olisi enempi joulufiilistä :)

      Poista
  3. YES, sama täällä. Joulukamat odottaa kellariin pääsyä. Hei, mä muuten eilen ostin kans joulutyypin meille ens jouluksi :):):)

    Kivaa päivää!

    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii! Olispa kiva nähdä kuva tyypistä. Vai joutuuko odottelemaan ensi jouluun? ;)

      Poista
  4. Mä ajattelin myös riisua joulun pois nyt viikonlopun aikana samalla kun siivoilen täällä. Paperitähti jää ikkunaan vielä vuoden vaihdetta ilahduttamaan, mutta eiköhän sekin jo ennen loppiaista lähde. No, se punainen sivuverho keittiössä saa vielä olla talviverhona. Se ei kyllä sinänsä jouluinen olekaan, että ei sen puoleen hätää ;)

    Niin että mitäs nyt sitten? Uusi vuosi ja uudet kujeet! Iltaisin on ihana istua kynttilöiden valossa näin pimeään vuodenaikaan myös joulun jälkeen, ja kevään koittaessa sitä saa aina jostain kummasti lisää inspistä ja ideoita :) Mullä tosin on nyt tää koti-kuntoon-vimma niin voimakkaasti päällä, että suorastaan intoa puhkuen suunnittelen kaikkee kivaa ;) Luultavasti isoimmat muutokset jää kuitenkin kevääksi ja kesäksi, mutta eiks ne niin sano, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Mä vaan oon tosin sen verran peruslaiska löllykkä, että toteuttaminen on mulla helpommin sanottu kuin tehty. Mutta suunnittelussa olen ainakin tosi hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän myös keskittyä kodin kuntoon saattamiseksi. Pitää hankkiutua eroon aika paljosta, jotta saan kaipaamaani tilaa ja avaruutta tänne. Toivon, että vuosi 2013 toisi vihdoin Bestå-tason tullessaan, samoin järkkärin. Ja mitä tulee peruslaiskaan löllykkään, niin täällä kohtalotoverisi. :D

      Poista
    2. Mä nyt en mikään ennustajaeukko sentään ole, mutta nyt haluun sulle povata sen Bestån vuodeksi 2013!! Johan se kai sen aika sulla oliskin, kun mitä ihanaa blogiasi olen lukenut, oot siitä haaveillut jo tosi pitkään. Joskus, Irinaiseni, on aika toteuttaa haaveitaan :) Järkkärikin on varmasti tosi hyödyllinen kun blogia pidät ja muutenkin ymmärtääkseni valokuvaamisesta olet kiinnostunut :)

      Ihanaa kuulla, etten ole ainoa peruslaiska löllykkä tässä sisustuksesta kiinnostuneiden naisten maailmankaikkeudessa ;) Toisinaan tässä sisustusblogien maailmassa tuntuu siltä, että kaikki muut on niin ihailtavan ahkeria ja mä vaan yksin tällanen saamaton laiskimus... Ehkä just siksi tykkäänkin niin paljon sunkin ns. sekasortoa kuvaavista postauksista :)

      Poista
    3. Kiitos! <3 Se onkin välillä tosi haastavaa katsella muiden blogeja, kun oma koti ei edisty millään ja muiden kodit on niin kauniita! ;)

      Poista
    4. Niinhän se välistä sielusta pistää, kun toisten kodit tuntuu olevan aina vaan niin ihania ja tarkkaan harkitusti siistejä. Toisaalta sitten niistäkin kuvista saa hirmuisesti inspiraatioita itsekin. Sun blogista saan inspiraatiota ja myös lohdutusta siksi, että sä sisustat oikeasti pientä asuntoa ihanaksi. Ja sä avaat itsestäsi tiettyjä asoita, jotka nostaa mun arvostusta edelleen...

      Poista
    5. Tää sisustusprojekti taitaa olla ikuinen, saa nähdä tuleeko tästä koskaan edes sellaista perusvalmista ;) Mitä itsensä avaamiseen tulee, niin mä haluan olla blogissanikin oma itteni vaikka tietty ihan kaikkea itsestään ei voi paljastaa. Mulla olisi oikeasti niin paljon enemmän vielä sanottavaa. ;)

      Poista
  5. Täällä riisuttiin kans joulu melkein samantein pois! :D joulufiilis oli tosiaan tänä vuonna hukassa, joten mitä sitä turhan pitkään koristeita pitää roikkumassa. Ensi jouluna sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulufiilis on kyllä kiva juttu, joten toivotaan että ensi vuonna fiilis on kohdillaan! :)

      Poista
  6. Ihania tonttuja ja palloja! Mulla joulu jatkuu vielä, vaikka ei joulufiilistä olekaan, niin antaahan tuo kuusi kivasti tunnelmallista valoa, mulla on ensimmäistä kertaa valkoinen kuusi :)
    Parasta Uutta Vuotta Sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä hilepallot maljassa tuomassa valoa ja samoin kynttelikkö, ilman jouluisia mansetteja tosin. :) Ja Joulutähti tuossa ehkä vielä hetken ennen kuin kuolee pois.

      Ihanaa uutta vuotta sullekin! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...