3. joulukuuta 2012

Säilytyskorit hatuille, hanskoille ja huiveille

Jostain kesästä asti olen ajatellut hankkivani Tigerista kivat valkoiset korit hattuhyllylle, jotta niihin saisi kätevästi hatut, hanskat ja huivit. Nyt vihdoin toteutin tämän, joten säilytysjutuissa ollaan taas askel lähempänä tavoitetta. Korit maksoivat kappaleelta neljä euroa.




Koreihin naputtelin dymolla sisällöstä kertovat tarrat.



Minulta on toivottu muutamaankin otteeseen enemmän kokonaiskuvia kodistani ja otin eteisestä nyt muutaman räpsyn. Se selittää ehkä (?), miksi en ihan vielä haluaisi esitellä kokonaisuutta.




Kuten näkyy, kaikki on kesken. Mun ongelma on lähinnä se, että en voi/tahdo/kykene jostain syystä pistämään tavaroita paikoilleen ennen kuin olen päässäni keksinyt ja hyväksynyt niille kunnollisen paikan. Ja vaikka VIHAAN tällaista rojun määrää ja joka puolella lojuvia tavaroita, niin kokisin vielä suurempaa ahdistusta väärissä paikoissa olevista tavaroista. Siispä olen opettanut itseni sietämään kaaosta, koska olen paljon tyytyväisempi sitten kun tavara on oikealla paikallaan. Taas yksi näitä perfektionistin kirouksia.

Kuvissa näkyvän valkoisen tornituulettimen ja mustan koristeoksan vein eilen varastoon. Lattialla olevasta Hobby Hallin pahvilaatikosta siirsin tavarat takana näkyvään banaanilaatikkoon. Banaanilaatikko odottaa vientiä varastoon ja Hobbarin laatikko plus pari muutakin laatikkoa, jotka kuvissa näkyvät vein tänään pahvinkeräykseen. Varastossa käydessäni toin sieltä kodin joulusisustustarvikkeet ja niistä paperinen joulutähti on jo päässyt ikkunaan.


Suurin osa sisustusblogeja lukevista tietää, että arki blogikuvien takana ei aina ole yhtä siistiä kuin miltä kuvissa vaikuttaa. Välillä on kiva katsella niitä reality check -kuvia bloggaajien kodeista, mutta minä pääasiassa tykkään kyllä niistä siistimmistä kuvista. Ne tuovat iloa, piristystä ja inspiraatiota. Kyllä minä ilman sotkukuviakin tiedän, ettei elämä ole juuri sitä, mitä kuvissa näkyy ympäri vuorokauden. On tiskiä, villakoiria, lehtipinoja, vaatteita lojuu siellä täällä ja lapsiperheissä lelut ovat suurimman osan ajasta hujan hajan lattioilla.

Miten on, haluatteko nähdä kuvia kaaoksestani vai jaksaisitteko mitenkään odotella, että tämä laiska ja täydellisyyden tavoittelija saa kokonaiskuvaa hieman siistimmäksi ja siihen asti kuvaa sitten yksityiskohtia? ;)


12 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo korit, eikä edes kalliit! Voisin itsekin yrittää saada aikaiseksi hankkia meille hattuhyllyn päälle hieman nykyistä siistimmät korit. Nykyisin siellä meinaa majailee kolme sinistä monitoimikoria, joista yksikään ei ole ihan samaa sinisensävyä keskenään... ;)
    Mulla onkin sitäpaitsi eteinen nyt työn alla tässä kodinkunnostusprojektissa, kun keittiö alkaa olemaan kohdillaan.

    Mä jaksan toki odotella siistejä, sinun perfektionistin luonteeseesi istuvia kokonaiskuvia. En varmaan itsekään mitenkään intopinkeänä julkistaisi kämppäni kaaosta kauheimmillaan... Mutta tykkään kyllä itse blogeissa niistä vähän kaaosmaisistakin kuvista; ne antaa sellaisen hyvän olon tunteen, että ihanaa, mä en ole ainoa joka ei saakeli osaa niitä puolipitoisia kuteitaan pistää ojennukseen sitten millään ja jolla tunnelmallinen kynttiläasetelma eteisen lipastolla yleensä hukkuu päivän postin taakse... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolipitoiset vaatteet on ihan hirmuinen riesa! Mä en ole keksinyt yhtään mitään järkevää ratkaisuja siihen, missä niitä voisi säilyttää. :/ Pitäisi olla semmonen katseen kestävä ratkaisu. Ja hih, näkisit tämän sohvapöydän, minkä pitäisi olla nätisti tyhjä ylimääräisestä roippeesta niin, että siinä olevat kynttilät ja tonttunen olisivat kauniina. :D

      Poista
  2. Noista puolipitoisista vaatteista, meillä oli tähän miehen kanssa ratkaisuna Pax-vaatekaapissa ylimääräinen taso jolle niitä kerättiin. Lopulta tällä tasolla oli koko vaatekaapin sisältö... Niinpä oon ihan surutta laittanu puolipitoset vaatteet takasin puhtaiden joukkoon. Säilytän kaikkia yläosia henkarilla tangolla, joten niillä on tilaa hengittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolipitoisten (kiva sana muuten!) vaatteiden säilytys taitaa olla aika monelle ongelma. Itsellä niitä löytyy tällä hetkellä viikattuna Ikean lastenjakkaran (also known as suihkujakkara) päältä kylppäristä. :)

      Poista
  3. Vanhan tädin silmää ilahdutti kauniit korit. Onko niitä muita värejä? Voisin jopa harkita sellaisia.
    Mun mielestä voit jo nyt esitellä keskeneäistä kotiasi. Luulenpa että täydellisyydentavoittelusi tuossa tilanteessa auttaisi sinua löytämään tavaroille paikat.(jos airam syttyy kupolissa voi tavaran siirtää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan koreja muunkin värisiä! Mustia ja sitten oli kirkkaampia värejä muutama. Kannattaa käydä katsomassa, aika kivat ja halvat korit. Ja mitä tulee keskeneräisen kodin esittelyyn, niin eihän se tietty maailmaa kaada jos sitä esittelee, mutta sitten taas moni sisustusbloggaaja ja lukija etsii blogeista sitä inspiraatiota. Vaikka kaikki tietää ettei aina ole siistiä, niin silti sitä sotkua ei mielellään kuvaa tai sen katselusta nauti. Pieninä paloina kaaoksen esittely antaa lukijoille vaan tsemppiä että siistien kuvienkin takana eletään ihan normaalia arkea. Kunpa mun kohdalla nyt olisikin kyse vain keskeneräisyydestä, mutta kun voidaan puhua myös ihan sotkusta. Tai ei varsinaisesti sotkusta, mutta organisointikaaoksesta. :D

      Poista
  4. Kivat korit! Mitä materiaalia ne on?

    Jos vaate on puolipitoinen = ei tarvitse pesua ja sitä meinaa edelleen käyttää ennen kuin pesee sen, niin miksei se voi olla puhtaiden joukossa?

    -KatTa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin noiden olevan ihan jotain muovia. :)

      Jotenkin tuntuu vaan oudolta, että laittaisi osittain käytetyn vaatteen täysin puhtaiden joukkoon kaappiin. Siksi niille olisi kiva olla joku erillinen paikka. :)

      Poista
  5. Miks mä ostin ne kalliit Luhdan korit???? Nouuu!! Tigerista ois selkeesti saanu yhtä hyvät ja edullisemmin! Tosin onneks ne Luhdat oli sentää ees puoleen hintaan. Mut pysyyks noi dymot noissa? Luhdissa ei meinaan pysy kun se on sellasta punosta...ehkä ne vois nitoa tai sit tehdä jonkun kyltin... oon huomannut että käyn joka aamu ne kaikki korit läpi ennen kun muistan mitä on missäkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Luhdat on varmastikin ainakin paljon enemmän aikaa kestävät. Ja hei, ne on Luhdan! ;) Ainakin toistaiseksi noi dymotarrat on pysyneet, itsekin mietin että kauankohan kestää. :)

      Poista
  6. Moikka, mistä eteisen upeaa plafondia voisi ostaa? :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...