26. joulukuuta 2012

Joulu 2012

Joulufiilis ei sitten tullut, kuten ounastelinkin, mutta siitä huolimatta nautiskelin hyvästä seurasta ja ruoasta. Aaton vietin lapsuudenkodissani ja joulupäivänä nautiskelin parhaasta seurasta siskoni ja siskonlasten kanssa.








Pieni pöytäkuusi koristeltiin perinteisillä lapsuudestani tutuilla koristeilla. Kyllä vaan mieleen tulvi kaikenlaisia koriste- ja koristelumuistoja.


Siskoni nuoruudessaan tekemä pahvinen koriste. Hyvin on säilynyt.



Tälle keinuvalle monsteritontulle nauroimme vedet silmissä. Kyllä on Irina ollut lapsena hyvä askartelemaan. ;)

Kahvit joimme famuni Arabian perintökupeista ja mukaan otimme myös famuni nimikoidut hopealusikat. Ah sitä ajan patinaa!


Siskoni luona joulupäivänä nautimme mukanani tuoman Blossan alkoholittoman glögin ja pelkoni pahasta punaviiniltä maistuvasta glögistä oli täysin aiheeton. Hyvää oli!



Siskollani käydessä saa aina nauttia kissaterapiasta. Ihania otuksia ja paijailusta ja pusuttelusta ei meinaa loppua tulla. Kuvissa kissoista kaksi söpöläistä. Kissatkin saivat oman lahjansa. Ja miten ihanaa olikaan pötkötellä lahjojen jaon ajan keskellä pöytää kaikkien rahisevien papereiden ja lahjanarujen keskellä. :D

Leppoisaa Tapaninpäivää kaikille, täällä ei tapahdu muuta kuin puhdasta möllöttelyä kotiasussa sohvalla. <3


8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Toi kakku..voii jehna nyt tekee mieli. Ja Napero :') Hieno on lahja siinä päällä. <3 Mä en nyt taaskaan onnistunut sen twittertunnuksen kanssa kirjautumaan?! Että voisin olla kirjautunut lukija. Koitan sen saada jotenkin toimimaan...tai sitten teen sen gmailin joka ois kyl hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotain ainakin teit oikein, kun omalla nimellä kuitenkin pääsit kommentoimaan etkä anonyyminä. :) Kiitos ihanasta joulupäivästä sulle ja muillekin. <3

      Poista
  2. Miksi joulufiilis ei tullut :(( ?

    Toivottavasti saat nauttia vapaasta näin välipäivinä :):)

    -S-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän alavireistä meininkiä viime aikoina ollut, johtuisko kenties siitä... tai sitten vaan ei tänä vuonna "jouluttanut". Ken tietää :) Vapaista saan onneksi vielä nauttia, ei ole minnekään juurikaan menoja.

      Poista
  3. Aww, meillä on ollut lapsuuteni kuusessa noita samoja kävynmallisia koristeita. Ihanan nostalgista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne taitaakin olla tuttuja meidän ikäluokalle. :) Niitä oli meillä myös kultaisena, hopeisena ja taisi siellä sininenkin tai vihreä olla. Joskus vielä noilla oman kuuseni koristelen ja lapsuuden joulujani muistelen. Nytkin koristelu oli todella nostalgista, olisi tehnyt mieli kaapata jokainen koriste syleilyyn, mutta tyydyin vain hiplailemaan ja hihittelemään. Ja tuo laatikko... Hellaksen suklaatehtaan laatikko joka on ainakin 33-vuotias. Teksti kertoo, että on ollut tuossa käytössä minun ensimmäisestä joulustani lähtien. <3

      Poista
  4. Voi että miten nostalginen fiilis tuli ja iloinen mieli, kun noita iänikuisia kuusenkoristeita (Hellaksen laatikkoon olen kirjoittanut "muutaman" kerran: kuusenkoristeita, joulu...!), ja tuota legendaarista Jaken makaronilaatikkoa katselin! Ja sitten tietenkin kissanpäivät joka päivä meidän kissoilla...:). Kiitos, Irina-sisko, että olet näin kauniisti muistanut kuvin ja tekstein käyntisi perheemme luona joulupäivänä 2012. Meille jäi myös hyvät tunnelmat. Palataan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me mietittiinkin, että kenen käsialaa laatikon tekstit olivat. :D Ensi kerralla sitten pelataan! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...