30. joulukuuta 2011

Klippoteket Dry Shampoo


Oih ja voih! Äiti-pukki oli ostanut vielä yhden joululahjan, Klippoteketin kuivashampoon. Taisi hieman innostua Trésemmen kuivashampoota ostettuaan. :D No sehän ei haittaa, sillä juuri lueskelin kehuja Klippoteketistä ja päätin kokeilla sitä seuraavaksi. Maksoi Sokoksella vissiin alle neljä euroa. <3

Trésemmen testailukin on jo aloitettu ja siihen palaan myöhemmin! Tuoksu ainaskii on tosi raikas, aivan kuten putelin kyljessä luvataan. :)

11 kommenttia:

  1. Oon käyttänyt :-) Tuohan eroaa monista muista kuivashampoista siinä että mukana on myös muotoiluainetta, joten hiukset saa samalla myös muotoiltua. Tuoksu on omenainen. Minun hiuksista tuli järkyttävän tuuheat tuolla kamalla, piti yrittää latistaa niitä :-D

    Juuri tänään katselin taas kuivashampoita Stockalla. Olen 4 erilaista kuivashampoota kokeillut, mutta vielä on etsintä kesken. Mulla on sellaiset hiukset, että ne on pestävä päivittäin, kuivashampoolla voi ostaa lisäpäivän. Tosin tietyn Lushin palashampoon pitäisi myös toimia siinä. Ongelma vain että kaikissa kokeilemissani kuivashampoissa on niin vahva tuoksu. Ei migreenikko voi sellaisia käyttää, tekee jo pahaa jos jollakin toisella tuoksuu jokin aine vahvasti.

    Seuraavaksi ajattelin kokeilla Kloranen kuivashampoota, josko se sopisi. Ajattelin että tuoksu voisi olla hillitympi kun se on apteekkikamaa.

    Toinen ongelma kohdallani kuivashampoissa on se, että niitä ei taida saada ekologisina versioina ellei sitten käytä perunajauhoja ;-)

    Talvella ongelma onneksi ratkeaa helposti pipolla jos ei ehdi pestä hiuksia.

    -Satu

    VastaaPoista
  2. Huomasin, että Lushille tullut kuivashampoo nimeltä No Drought! Taidan kokeilla sitä siis. INCI oli silmissäni hyväksyttävä ;-)

    -Satu

    VastaaPoista
  3. Hmm, en ole koskaan kokeillut mutta houkuttaisi nuo kuivashampoot :)

    Tervetuloa vastavierailulle blogiini. Jään odottamaan millaisia blogitekstejä jatkossa teet, blogisi on vähintäänkin yksi mielenkiintoisimmista pitkään aikaan.
    :) : Laapa
    laapalaura.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Satu: Olit nopea, en ehtinyt tulla sulle kertomaan tuosta Lushin tuotteesta. :) Luin taannoin Karkkipäivä -blogista, että kuivashampoita ei tosiaan juuri ekologisina ole, että sitten kantsii kokeilla vaikka just perunajauhoja. Itse asiassa samassa paikassa joku totesi ne ihan hyviksi. Ja vehnäjauhot kuulema toimivat myös. :) Tässä vielä linkki kyseiseen postaukseen: http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/12/27/likaiset-hiukset-ovat-ystavani/

    Lisäksi Karkkipäivän Sanni suosii ja paljon testaileekin luonnonkosmetiikkaa, kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa blogia! :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos linkistä ja lukuvinkistä, käyn tsekkaamassa :-) Onneksi aika harvoin tulee eteen tilannetta että olisi lähdettävä jonnekin ja hiukset olisivat likaiset tai niitä ei ehtisi pestä. Tai pipoa ei pystyisi syystä tai toisesta käyttämään likaisten hiusten peittona.

    -Satu

    VastaaPoista
  6. Tuota on kehunut vaikka kuka, mutta aina kun pääsen Sokokselle, on tuo ollut loppuunmyyty! Eli varmasti hyvää tavaraa, kun aina hyllyt tyhjenevät ;)

    VastaaPoista
  7. Laapa: Kiva, kun oot löytänyt mun blogin. :) Mikä sua täällä eniten kiinnostaa, mikä saa palaamaan kerta toisensa jälkeen? Ja kiitos kehuista, onpa hämmentävää! Piipahdin myöskin sun blogissa vastavierailulla. Ootte kyllä matkustaneet, huh :)

    Satu: Mä ajattelin kokeilla, mitä hiukset tykkäis harvemmasta pesutahdista. Kaikki keinot on sallittu, kun taistellaan ohutta ja lirua tukkaa vastaan. ;)

    VastaaPoista
  8. Mäkin olen yrittänyt tuota harvempaa pesutahtia, mutta suurin saavutus sillä ollut pesu jokatoinen päivä. Parempi tietty sekin kuin jokaikinen päivä. Mutta ei tällä mun päänahalla taida ikinä parempaan päästä :-( Ellen sitten vedä taas siiliä, jossa likaisuus ei samalla tavalla näy. Mutta juuri hiukset kasvaneet niin että saan ne taas kiinni, joten ehkä ei ihan heti siilitukkaa...
    -Satu

    VastaaPoista
  9. Hmm, ehkä syy voi olla se, etten ole lukenut muita sisustusblogeja pitkään aikaan? :)

    VastaaPoista
  10. E: Nyt vaan tiuhaan piipahduksia Sokokselle! Oletko muuten kurkannut Sokoksen verkkokaupasta, olisko siellä? On kyt siis alessa vajaa neljä euroa?!

    Laapa: Mut ihan tosi kiva että oot löytänyt mun blogin! <3 :) Ihanaa uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...