16. joulukuuta 2011

Neroko - designia koirille

Neroko suunnittelee tuotteita pääasiassa koirille, joskin tuotteet kelpaavat paljolti esimerkiksi kissoillekin. Idea Nerokosta lähti liikkeelle, kun pariskunta halusi ja hankki koiran ja tuli tarve tuotteille, jotka eivät ole niitä perinteisiä lemmikkieläinkauppojen myymiä petejä, kippoja ja kupposia. Lemmikkien tarvikkeet kun voisivat myös sopia sisustukseen ja olla kestäviä designiltaan. Mikä tärkeintä, tuotteet on valmistettu Suomessa.



Tuotteita voi tilata täältä. Tilaaminen käy helposti lomakkeella, jonka jälkeen parin päivän kuluessa tilaajalle lähetetään lasku sähköpostitse. Ensimmäisen myyntierän kunniaksi tuotteilla on nyt erikoishinnat! Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua ja alle 100 euron tilauksissa toimitusmaksu on 8 euroa. Tarkemmat toimitusehdot voi käydä lukemassa täältä.



Jos haluat lisätietoja tuotteista, olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai muuten vain haluat esittää ideoita ja toiveita, voit olla yhteydessä Satu Saksmaniin puhelimitse numeroon 040 526 5786 tai sähköpostitse osoitteisiin satu@neroko.com tai info@neroko.com




.[Tämä ei ole maksettu mainos]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...