19. maaliskuuta 2013

Paljastava haaste sisustusbloggaajille

Varoitus! Tulossa kuvia, jotka voivat olla vahingollisia herkimmille lukijoille. ;) Taannoin blogimaailmassa kiersi Naked Truth-haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotiaan juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kuin kuvauskunnossa. :) Tässä omaa todellisuuttani muutaman päivän takaa. Huhheijakkaa!


Astianpesukoneen tyhjentäminen ja täyttäminen reaaliajassa on joskus yllättävän työlästä ;)


Roipelaatikko pursuaa ties mitä ja aina eivät tavarat (heti) löydä oikeisiin paikkoihin. 


Sohvapöydälle kertyy välillä turhankin paljon kaikkea, tämä on vielä aika kesy tilanne. :)


Miksi nuo tavarat eivät ole laatikoissa piilossa? ;)


Tähän rompekasaan tulee onneksi muutos, kun Bestå kotiutuu!


Kovin usein on sänky petaamatta. Hyvinä päivinä jaksan sentään oikoa peiton ja asetella koristetyynyn paikoilleen. Päiväpeitto ei ole ollut käytössä aikoihin. Ja helmalakanakin pitäisi puhdistaa teippiharjalla hiuksista ja pölystä. 


Sitten "ylpeyden" aiheeni eli sängyn jalkopääty. Tuohon olen kasannut eri paikkoihin meneviä tavaroita. Osa tavaroista on tuohon kertynyt huvikseen ja laiskuutta, osa etsii ihan oikeasti pitkäaikaista sijoituspaikkaa. Tällä hetkellä siis näyttää, että tuohon on helppo vaan laittaa tavarat muualta lojumasta. Pah!


Eteisen naulakon siivoamista olen lykännyt ajatuksella, että kohta tulee kevät ja talvivaatteet ja -kengät tulee sitten joka tapauksessa pakattua pois. Mitäpä sitä turhaan järjestystä ylläpitämään siihen asti, hih ;) Ikean kassissa on vielä viikkaamattomat puhtaat pyykit edelliseltä pesutupareissulta. Inhoan viikkaamista, entä te?

Sotkuahan ja elämisen jälkiä mahtuu jokaiseen kotiin, mutta itseäni hieman harmittaa (vaikka laiska olenkin) tämä kaaos, sillä kun on pieni koti niin kaikki pienetkin kaaokset näkyy selvemmin ja massiivisempana. Onneksi koti ei (ihan) tämän näköinen ole aina. Edelleen jaksan toivoa, että Bestå kotiutuessaan antaa säilytystilan lisäksi myös lisämotiivia järjestyksen pitämiseen.


Minä haluan tämän haasteen pistää eteenpäin seuraaville blogeille:


Haasteeseen saa tarttua tietenkin myös ilman haastamista!


Siispä: Miltä teidän kotonanne näyttää? :D



36 kommenttia:

  1. nää on oikeesti aika hauskoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä! Ja lisäksi kun oma koti on sotkuinen niin usein sitä ahdistuu kun muissa blogeissa on niin kauniita ja siistejä koteja ja välillä sen unohtaa, että monesti kuvien ottamiseksi sitä raivaa sotkua pois kuvista tai vastaavaa. Tää on hyvä muistutus meille kaikille siitä, että kaikkien kauniiden kuvien takana on todellista elämää ja harvoin koti pysyy jatkuvasti yhtä siistinä :)

      Poista
  2. HIHIHIHIH!! JEEE, YOU DID IT! :):):):) Ja eihän toi ees oo paha ja näyttää hyvinkin tutulta :))

    Mun reality olikin aika hyvin tässä postauksessa:

    http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/03/reality-check

    Ihanaa iltaa bebe :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan unohdin, että sä teit jo tällaisen postaukse, ooops! :D Tämmösessä pienessä yksiössä sotku vaan tulee niin paljon enemmän esille kuin isommassa kodissa. Siksi oma sotku tuntuu niin hurjalta :)

      Poista
  3. Iiks:D kiitos haasteesta, pitääkin kuvailla vähän huomenna;)

    VastaaPoista
  4. Joo hyvin tutulta näyttää, eikä toi oo etes paha :) Joskus meillä sotkusempaakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksiö, niin tällainen sotku tuntuu isommalta kuin jos tää olisi levittäytynyt isommalle alueelle. :)

      Poista
  5. Loistava realismipläjäys. :) Toivottavasti tämä haaste leviää kulovalkean tavoin, jotta voimme kaikki yhdessä todeta että sotkua on eikä se siivoamallakaan mihinkään katoa. :D :D :D Kiitos illan parhaista nauruista ja kevyestä fiiliksestä. :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon myös, että tää leviää! Ihana nähdä vähän sitä realismiakin kauniiden sisustuskuvien takaa. Muistaa taas hetken, että sitä sotkua ja elämää on muuallakin :)

      Poista
  6. Ohoh, nyt kyllä haasteen pukkasit! Tittidii, mutta kun meillä on aina sellaista kun blogikuvissa -höh, etkö usko? :D

    VastaaPoista
  7. Oi mikä haaste, hih, mukana ollaan ehdottomasti :D

    VastaaPoista
  8. :D Kiitos! Sait minut juuri tuntemaan suurta helpotusta. Meillä näyttää joskus (USEIN) juurikin tuolta ja vielä paljon paljon pahemmalta. Aika kesy tiskipöytä sinulla on ainakin tänne verrattuna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! :D Mulla tosin on yksiö, niin sotku tulee paremmin esille pienessä tilassa. Jos nää mun sotkut levittäisi vaikkapa kolmioon niin näyttäisi huomattavasti paremmalta. :)

      Poista
  9. Hihii, hauska :) Onneks en oo sisustusbloggaaja niin ei tartte kuvata tätä läävää :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt, kyllähän tämän voi tehdä muutkin bloggaajat kuin sisustuksesta kirjottavat :D

      Poista
  10. Arjen jälkiä :)
    Bongasin tuolta kuvista muutaman mielenkiintoisen jutskan: yatzy pelin! Se on kiva peli :) ja kääk ne nirhaajakengät. Vieläkö ne yrittää nirhata jalkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yatzy on kiva kyllä! Ja vähänkö repesin sun nirhaajakenkä-nimitykselle. :D Mä en ole käyttänyt noita sen nirhauman jälkeen ollenkaan, taitavat siirtyä ihan juuri talviteloille. :)

      Poista
  11. Kiitos haasteesta. Eilen on siivoiltu, mutta ei meillä sotkun syntymiseen montaa päivää kulu :) Vastausta haasteeseen siis tulossa.

    VastaaPoista
  12. Nämä on just hauskoja! :D On kiva nähdä, minkälaiselta upeitten sisustusblogien arkki näyttää:). Itselle tulee helpotuksen tunne, ettei ole ainoa, jonka kodissa on välillä sotkuista :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan myös mielenkiinnolla realismipostauksia, usein kun sitä itteensä ahdistaa sotku ja tulee ajatelleeksi kuinka muilla on aina niin siistiä ja kaunista vaikka eihän se aina niin menekään. :)

      Poista
  13. Aaahh, ihanaa! Näissä kuvissa mun silmä nyt lepää; en tunnekaan enää itseäni maailman laiskimmaksi akaksi siksi, että keittiö lainehtii likaisista astoista, jotka odottavat vain sitä, että joku jaksaa tyhjätä puhtaat pois koneesta, ja olkkarissa "uuden" nojatuolin on valloittanut vuori puhdasta pyykkiä odottelemassa kaappiin viikkaajaa... ;D
    Ja olen muuten nyt tyytyväinen ettei mulla ole vielä omaa blogia, jossa omia sotkuja kaikelle kansalle paljastaa... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhih, tällaista sotkua täällä. Nyt tosin tiskipöytä on puhdas. Vitsi mikä saavutus, muah :D

      Poista
    2. Hih ;) Joo, mäkin just kokosin itseni, keräsin rohkeuteni ja vyötin kupeeni ja tyhjensin ja täytin tiskarin. Ja jaksoin jopa vähän näyttää rättiä tiskipöydälle... Jääköön loppu kyökkiä ja ne pyykit huomiseen, johan tässä tälle illalle jo urakkaa olikin ;D

      Poista
    3. Äääääääää! Toi kuulostaa JUST multa :D Ollaanpa samiksii <3

      Poista
  14. Vastaukset
    1. Heh, vaati "hieman" uskallusta näiden kuvien julkaiseminen! ;)

      Poista
  15. Ihan huippu haaste! Ja miten "sotkuiset" kodit ovatkin paljon kiinnostavempia? Liian sliipattu ei kiinnosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään perus kodeista. Saa olla sliipattuja eli siis kuvaustilanteeseen siivottuja, ei siinä mitään, mutta jos blogi on täynnä vaan ja ainoastaan "taiteellisia" kuvia niin silloin ei pysty jotenkin samaistumaan ja inspiroitumaan samoin kuin jos esineet ja muut jutut ovat kuvattu omassa normaalissa ympäristössä. Jos joku nyt tästä selityksestä tajusi jotain? :D

      Poista
    2. Mä ainakin ymmärsin hyvin! ;) Täytyy myöntää, ettei pahimmasta arjen kaaoksesta tule kuvia nappailtua, siksi tämä haaste on tosi hyvä! Kuvaustilanteeseen tai siivouksen jälkeen kuvaaminen on kyllä tosi jees, mutta liian steriili ja täydellinen meininki ei kolahtele :) Lasten lelut, kahvikupit, levitety kirjat jne. on elämää!

      Poista
    3. Ihan totta! Kyllähän normaalisti on kiva katsoa siistejä koteja, mutta tää haaste on siitä hyvä, että moni ei-bloggaaja tajuaa että postauksia varten otettuihin kuviin sitä usein siistii paikat ja vaikka itse onkin sisustusbloggaaja niin siitä huolimatta sitä välillä unohtaa, että arkea ja elämisen jälkeä on muillakin :)

      Poista
  16. Minä tein vastaavan postauksen jo kuukausi sitten, eli tartuin haasteeseen ennenkuin sitä oli olemassakaan. :)

    Alaston totuuteni löytyy täältä:
    http://susannantyohuone.blogspot.fi/2013/02/talta-meilla-oikeasti-nayttaa.html

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...