19. lokakuuta 2012

Hang Loose jumpsuit

Lämpimät, pehmeät ja mukavat syys- ja talvi-illat ovat nyt taatut.







Haaroista roikkuu reippaasti, mutta se ei ole millään tavoin haitannut olemista. Kävely tai mikään muukaan ei ole siitä syystä vaikeutunut, joten (ainakin oma) epäily roikkumisesta oli aiheeton. Haalarin sisäpinta on pehmoinen ja lämmin ja tilavuuden johdosta alle saa vielä lämmintä alle, jos oikein pistää viluttamaan. Tykkään olla tässä omassa potkupuvussani kotosalla enkä enää luopuisi tällaisesta. Muutenkin olen sellainen kotihiiri, että kotivaatteet ovat minulle todella tärkeät. :)

Minkälaisessa roolissa kotivaatteet teillä on elämässä ja arjessa vai onko niillä mitään merkitystä? Ja millaisia kotoiluvaatteita te käytätte? 

Oman jumpsuittini hankin tuossa jo taannoin Bubbleroomista ja juurikin näitä kyseisiä malleja pääset katsomaan tästä .


Sisältää mainoslinkkejä

14 kommenttia:

  1. Mä vaihdan välittömästi töistä tullessani mahdollisimman mukavat kotivaatteet päälle. Rintsikatkin otan alta pois, ettei vahingossakaan pääse mistään kiristämään tai puristamaan ;) Vakivarustus on mustat, löysät collegehousut ja ikivanha, kulahtanut ja virttynyt tunikanräähkä, jota en kuvittelisikaan käyttäväni ihmisten ilmoilla. Estetiikalla ei juuri juhlita meikäläisen kotivaatteissa :D

    Kysäisen tässä samassa yhteydessä, kun en viitsi montaa eri kommenttia laittaa, että mistä ostit sun uuden ihanan kolikkopurkin? Voisin harkita vaikka samanlaista, kun nyt armas hurjapiruni, eli se ADHD-kissa järkkäsi mulle yllättävän tarpeen uudelle kolikoiden säilytyspaikalle... Ennen ne oli meillä sellaisessa söötissä keraamisessa possussa, mutta katinkuvatus hajotti sen eilen. Toisaalta, ehkä sekin oli sitä mieltä, ettei possun hempeän vaaleansininen väritys oikein sopinut enää uusitun keittiömme värimaailmaan...? Poitsulla onkin selvästi sisustussilmää ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotivaatteissa ei onneksi tarvitsekaan olla tilaa estetiikalle. :) Mä otan myös kaikki kiristävät ja puristavat vaatekappaleet pois kotiin tullessa, mukavuus on tärkeintä. Ja vanhat kulahtaneet vaatteet siirtyvät usein käytöstä kotivaatteisiin. :D
      Kolikkopurkki on ostettu Anttilasta, maksoi 4,90. Oli myös isompana purkkia, mutta siinä oli teksti "Paristoja". :)
      Ja oikeesti, mua niin lämmittää kun käyt täällä kommentoimassa usein. Ihanaa :)

      Poista
    2. "Kolikkopurkki on ostettu Anttilasta, maksoi 4,90."

      No eipä paljoa maksanut. Pitää pistää vakavaan harkintaan. Nyt sijoitin toistaiseksi kolikkoni vanhaan lakritsipurkkiin, ja vaikkei sekään nyt ihan jetsulleen oikeaa värimaailmaa edusta, se on nyt kuitenkin alkanutkin miellyttämään mua kokoajan enemmän. Väliaikaisratkaisu, jonne huomaan katseeni hakeutuvan aina kun keittössä käyn... Laitoin purkin keittiöön kulmahyllylle, jonne karvaiset riiviöt ei pääse.

      http://3.bp.blogspot.com/-RwcaeXP7sPs/Ttx6eZjfK4I/AAAAAAAAJWk/jCgFXGXZui8/s1600/Oldtimers%2BSalt%2Bblik.JPG

      "Ja oikeesti, mua niin lämmittää kun käyt täällä kommentoimassa usein. Ihanaa :)"

      Oi kiitos! Tämä lämmitti minun mieltäni :) Tosin omapa on syysi, mitäs kirjoitat niin kivoja juttuja, että niitä pitää tulla kommentoimaan ;D

      Poista
    3. Kivahan tuo lakupurkki on! Vähän tunnelmaa luo :) Luulen ettei noita Anttilan purkkeja kovin kauaa ole, kun on varaston tyhjennys -hintoja. Mutta tosiaan, hyvin varmasti kelpaa nykyinen purkki!

      Tuntuu hassulta, että joku tykkää mun jutuista. Siihen ei kai koskaan oikein totu ja osaa suhtautua. Kiva kuitenkin, että tykkäät. Yritän miellyttää (mutten miellyttämällä miellyttää ;)) jatkossakin. <3

      Poista
  2. Täällä toinen kotihiiri Hei! :D Kotoiluvaatteet on iso osa elämää (saikulla ku oon) :) Hippaloin melko usein pitkähihasessa ja pitkässä nilkkaan asti ulottuvassa yöpaijassa :) Toisena on yöhousut ja paituli, ja totta kai villasukat on melkein aina jalassa :) Kotoilu rennoissa vaatteissa vaan on niin ihanaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kotihiireys kunniaan! <3 Mulla on aina oltava myös pitkät housut jalassa, kesäsin ehkä voi olla lyhyemmät. Villasukat on ehdottomat ja vaikka kesäsin ei semmosii juuri tarvitse niin en koskaan ikinä pakkaa talvivaatteiden sekaan villasukkia vaan ne on aina käden ulottuvilla. :) Mä voisin olla aina vaan kotona, jos se olis mahdollista ja hengailla kotivaatteissa :D

      Poista
  3. Mä en jotenkin itse tykkää näistä aikuisten jumpsuiteista ollenkaan. Tuntuvat jotenkin enemmän lapsille sopivilta. Ymmärrän silti kyllä hyvin että tämä tuntuu mukavalta ja lokoisalta oloasulta. Kukin tyylillään. =) Ja kotona nämä nyt vielä toimii, mutta se menee jotenkin täysin yli että aikuiset ihmiset lähtevät potkupuvuissa kaupungille. Oh well, ajat ja tavat muuttuvat, niinhän se on aina ollut. Meidän pikkuneidillä tällainen kyllä on, kirkkaanpinkkinä.

    Heti kotiin päästessä heitän aina "virallisemmat" vaatteet pois päältä. Sukat etenkin on sellainen kynnyskysymys aina, että niistä pitää päästä pois mahdollisimman nopeasti, enkä muutenkaan pue sukkia ennen kuin kesän jälkeen tulee todella viileä.

    | mustikkasmoothie.blogspot.com |

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotona tää jumpsuitti on todella ihana! Tykkään todella kovasti siitä, että on lämmin ja löysä. Ulos en tässä lähtisi, mutta on oiva kotiasu. :)

      Poista
  4. Aivan ihania nuo jumpinit, itse olisin kanssa tilaamassa näitä, enkä osaa päättää otanko XS vai S-koon, niin minkä pituinen itse olet ja minkä koon otit? :)
    -Marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Marie! Jumpsuittien koot muotoutuvat pituuden mukaan eli koska olen vain 152 cm, niin valitsin itselleni koon S. Jumppis on niin tilava, että riittää helposti leveydeltä. :)

      Poista
  5. Moi! :-) Löysin tässä Googlettelujen keskellä sun blogiin, kysyisin tosta haalarista sen verran että kuinka paksua toi materiaali on? Ihan semmosta collegekangasta? Ilmeisesti kuitenkin suht lämmin, ettei mikään aivan ohkanen. Haluaisin itsellenikin kotiasuksi tollasen potkupuvun, niin kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi! :)

      Tää potkari - juurikin päälläni - on todellakin lämmin. Paksua collegea on ja sisäpuoli semmoinen pehmoinen nukkamainen, ei kuitenkaan fleeceä. Suosittelen, tää on mukava päällä!

      Poista
    2. Jes, kiva kuulla! Pitääpä laittaa heti tilaukseen :)

      Poista
    3. Jei! Toivottavasti olet tyytyväinen ostokseesi yhtä paljon kuin minäkin. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...