17. lokakuuta 2012

Marimekko Valoisa

Ihana uutuus nyt Marimekolta, Valoisa-pöytävalaisin! Valaisimen on Marimekolle suunnitellut tuttu Harri Koskinen.


Valaisimesta kerrotaan Finnish Design Shopin sivuilla seuraavanlaisesti:

Harri Koskinen suunnitteli Marimekolle Valoisa-pöytävalaisimen, joka kuuluu samaan Pimeys näyttää valon -kokonaisuuteen yhdessä Loistava-kynttiläjalan kanssa. Lasinen valaisin koostuu kahdesta osasta ja siitä lähtee kaunis, pehmeä valo. Loistava-pöytävalaisin soveltuu niin yöpöydälle kuin olohuoneeseenkin. Valaisinta on saatavilla kahdessa eri koossa - ja pientä mallia kahdessa värissä: valkoisella tai lilalla kuvulla.

Isolla on korkeutta 28 cm ja pienellä 22,5 cm.


Aivan ehdottomasti pääsee mun haave- ja ostoslistoille, ei epäilystäkään. <3 Niin ja valkoisena.

Tykkääkö tästä kukaan muu? :)


Suoraan valaisimeen pääsee tästä 


Sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

  1. Kaikki Koskinen on kaunista:) Tämä olisi yöpöydälle ihana. Täytyy heti googlailla hinta.

    VastaaPoista
  2. Wau, tuohan on ihan kivan näköinen! Mulle kelpaisi jopa kumpikin väri, mutta opin juuri viikonloppuna kissojen riehaantuessa, ettei ehkä kannata haaveilla lasisista lampuista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kissat tuntuvat välillä olevan käytännöllinen este kauniille sisustusesineille. ;) Itsekin mietin, mitä kaikkea sitä uskaltaisi hankkia, jos mulla vielä olisi mun ADHD-kissani. :D

      Poista
    2. Hih ;) Mulla on kaksi kissaa; toinen on ihan normaali kissa ja toinen iso kuin mikä ja ADHD parasta a-luokkaa. Se on rodultaan maine coon, kokoa sillä on porvoon mitalla ja normaalipainoisenakin painaa n. 10kg. Ja luonteeltaan yliutelias ja ylivilkas riiviö. Kerrassaan hurmaava tuholainen.

      Meillä pitää melkein kaikki hankinnat ajatella sen mukaan, että ne on ADHD-kissan kestäviä ;) Siksi en uskalla edes ajatella lasisia lamppuja. Kukkaruukutkin on pitänyt vaihtaa muovisiin ja kasvit tekosellaisiin, koska tämä otus multii ruukuista mullat pitkin pöytiä, kaataa ja pudottaa ruukut ja luonnollisestikin syö viherkasvit...
      Samasta syystä en voi ajatellakaan säilyttäväni vessassa vessapapereita sellaisessa sievässä korissa lattialla. Se olisi täysin tuhoontuomittu yrityskin. Tunti ja korissa ei olisi enää yhtään rullaa, mutta sen sijaan meillä olisi kyllä 200 metriä suikaloitua vessapaperia pitkin kämppää levällään sellaisena serpentiinityyppisenä nauhana. ;D

      Poista
    3. Oi vitsi, pisti ihan hymyilyttämään kommenttisi :) Olisipa ihana nähdä sun kisut, varsinkin tämä ADHD-tapaus. Kuulostaa metkalta, mutt herttaiselta tapaukselta!

      Poista
  3. Mä just viimeeks tänään mietiskelin, että miten voi olla mahdollista, etten oo vielä tälle valaisimelle syttynyt. Ehkä tuun tässäkin asiassa jäljessä, tai sit en - jännä nähdä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla käy monen jutun kanssa niin etten ollenkaan viehäty ja ajan kanssa ne alkavat näyttämään ihan kivoilta. Esimerkiksi Louis Vuittonin kassit. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...