12. lokakuuta 2012

Hullaannuin

Piipahdin eilen Hullareilla tarkoituksenani löytää itselleni pipo ja talveksi nahkakäsineet. Toivomaani pipoa en löytänyt, mutta hanskat kyllä ja hieman muutakin.

Method Squirt + Mop lattianpesuaine puu- ja laminaattilattioille, tuoksu manteli. Aiemmin mulla on ollut tuota Methodin sitruuna-inkivääri -lattianpesuainetta joten nyt halusin kokeilla tätä mantelia. Olen kuullut, että tuoksu on pestessä ja pesun jälkeen ihana ja luotan siihen, vaikka pullosta haistaessa tuoksusta en pidäkään. (4,90 €)

Zone-keittiöliina 100% puuvillaa. Väreinä oli myös kirkkaanpunainen. (1,90 € kpl)

UGG suojasuihke (ei tarjouksessa) uusiin UGG-saappaisiini. Nyt voi suojata kengän pinnan ja saa lämpimät kengät jalkoihin heti kun kelit vaativat. (15 €)

Globalin nahkakäsineet, sisällä villavuori 100% villaa. (19,90 €)

Fazerin suklaapatukoita (5 kpl / 2 €)

Monivitamiini on tarpeen, sillä ruokavalioni ei ole aivan niin monipuolinen ja ravitseva kuin sen pitäisi. Vitamiinit ostin itse asiassa apteekista, en Hullareilta. Sopi vain niin kivasti tuohon kuvaan vastapainoksi suklaapatukoille. ;)

Tänään tein vielä pari ostosta Hullareiden nettisivuilta, niistä lisää myöhemmin! Hullareille nettiostoksille pääsee tästä 


Sisältää mainoslinkkejä

12 kommenttia:

  1. Aika kivoja löytöjä kotiutunut sinnekin! Enpä olekaan tuota Methodin lattianpesua vielä testannut, kerrothan kokemuksia siitä, kunhan olet kokeillut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron! Seuraava lattianpesu taitaa mennä juuri ja juuri vielä sitruuna-inkiväärillä, mutta lupaan yrittää tehdä jonkinlaista arviointipostausta tuosta mantelin tuoksuisesta kunhan olen sitä ensin päässyt testaamaan. :)

      Poista
  2. Hei kerrohan sitten vastasiko tuoksu odotuksia tuon lattianpesuaineesta kohdalla. Manteli kuulostaa ihanalta tuoksulta, täytyy ehkä käydä itsekin ostaa tota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä säikähdä sitten sitä tuoksua, joka tulee vastaan pullosta haistelemalla. ;) Itse en voi sietää sitä :D Tulee mieleen marsipaani, jota inhoan. Mulle kuitenkin on vakuutettu, että tuoksu on hyvä siivotessa ja sen jälkeen hetken. Yritän luottaa siihen enkä tahdo tuomita tätä vielä. Pitää jonkinlainen arviointipostaus tehdä sitten, kun olen päässyt tätä testaamaan. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Tuli pitäydyttyä suhteellisen käytännöllisissä ja tarpeellisissa hankinnoissa.

      Poista
  4. Kuullostaa hyvältä tuo pesuaineen tuoksu :)
    Mä keksin just yhden hyvän lattianpesuaineen laminaatille. Se ei kylläkään tuoksu yhtään noin hyvältä kuin tuo sinun, päin vastoin ;) Olen nimittäin pessyt nyt lattiani vesi-etikka sekoituksella. Sillä lähtee meinaan ihan kaikki tahrat (joita noista koirista tulee). Ja kun ei liikaa laita etikkaan, niin ei hajukaan pääse haittaamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hurjalta kuulostaa vesi-etikkaseos. Onko se varmasti turvallinen laminaatille? :o

      Poista
    2. Juu kyllä mä tarkistin sen vielä. Mun mies meinaan epäili sitä myös ;)

      Poista
  5. Täälläkin tehtiin hieman ostoksia siivous puollella :) Oli myös aikeissa ostaa pipo stokkalta- miksi pipoja on niin vaikea löytää? Kaikki näyttää jotenkin hassulta päässä :) Jäin siis ilman. Ilmat kylmenee ja ois kyllä pian löydettävä joku kaupunki kelpoinen versio :) Raportoihan sitten vielä tuosta tuoksusta käytössa lattioissa! Tolusta tulee mielestäni kaikista paras tuoksu, mutten ole perehtynyt sisältääkö se jotain pahoja myrkkyjä joten en ole uskaltanut ostaa. Mummolla sitä aika latttioihin vetelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raportoin varmasti Methodin lattianpesuaineen käyttökokemuksia tänne, se on selvä sillä kuitenkin inhoan sen tuoksua pullosta haistellessa :D Hyviä kokemuksia tästä on muuten kertoillut Oma Koti Valkoinen -blogin Miia, jos haluat käydä kurkistelemassa.

      Mä tilasin Etceteran pipon Hullareilta ja odottelen sen saapumista. Saa nähdä lähteekö palautukseen vai onko kelpo. :) Ja mitä muuten siihen Blogloviniin tulee, niin multa oli jäänyt kolme sun postausta näkemättä! Hmmm... vai olenkohan tilannut sun postaukset sieltä vai lukenut Facebookista. Olenkohan hieman sekaisin. ;)

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...