6. toukokuuta 2012

Arvotaan Method Powergreen tuotepaketti!



EDIT: Arvonta on päättynyt.


Methodin pesu- ja puhdistusaineissa käytetty uusi Powergreen-teknologia on huimaa edistystä pesuainemaailmassa. Olen nyt yli puoli vuotta tutustunut Methodin tuotteisiin ja olen ollut yleisesti ottaen todella tyytyväinen. Mieltäni rauhoittaa ajatus, että käytän tuotteita, joiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristön suojeleminen sekä ihmisen terveys. Voin sanoa vilpittömin mielin, että markettitavaraan minulla ei ole enää paluuta paitsi jos sieltä marketista löytyy Methodia. ;)

Methodin Powergreen sarjassa on nyt viisi tuotetta:

Keittiönpuhdistussuihke, klementiini (uutuus!)

Nythän on niin, että koska ei ole aina kivaa yksin täällä höpötellä kivoista tuotteista, niin olemme yhdessä Eettinen Luksus Oy:n Esan kanssa päättäneet pistää pystyyn arvonnan, jossa joku onnekas voittaa juurikin edellä mainitut tuotteet eli tuon viiden pesuaineen paketin! Ja jotta siinä ei olisi kaikki, saa voittaja valita itselleen vielä jonkun Methodin kolmesta pyykinpesuainevaihtoehdosta. Vaihtoehdothan olivat siis Free & Clear (hajusteeton), Fresh Air ja Peony Blossom.

Ja arvontahan toimii seuraavanlaisesti:

Yhden arvan saa kommentoimalla tähän postaukseen ja kertomalla, minkä noista kolmesta pyykinpesuainevaihtoehdoista kiinnostaisi eniten. Valinta ei ole tässä vaiheessa tietenkään vielä sitova. Myös muita kommentteja ja kokemuksia Methodin tuotteista olisi super kiva saada!

Kaksi arpaa saa kommentoinnin lisäksi liittymällä blogini julkiseksi lukijaksi (blogini sivupalkissa kohdassa "Lukijat") tai jo olemalla lukija.
HUOMIO! Lukijaksi liittyminen Bloggerin kautta. EI Facebookin kautta. Muuten toki blogini Facebook sivuille olette lämpimästi tervetulleita tykkääjiksi, siellä kun voi aina välillä olla jotakin extraa. ;)

Kolmannen arvan voi saada linkittämällä arvontani omaan blogiinsa. Linkityksessä voi käyttää alla olevaa kuvaa.



Arvontaan voi siis osallistua 1-3 arvalla. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana, muutoin oletan arpoja olevan vain yksi. :) Anonyymit, keksikää itsellenne jokin nimimerkki, jotta tiedän kuka on voittaja jos voitto osuu anonyymille.


Arvonta päättyy 20.5.2012 klo 21. Tämän jälkeen saapuneita kommentteja ei enää huomioida arvonnassa. Pyrin arpomaan voittajan viimeistään seuraavana päivänä arvonnan päättymisestä. Toimitan voittajan yhteystiedot Eettiselle Luksulle, josta pesuainepaketti sitten lähetetään voittajalle.


Huisisti onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti! :)



[Postaus on tehty yhteistyössä Eettisen Luksuksen kanssa]


85 kommenttia:

  1. Onpa ihana arvonta! Vielä ei ole itselläni kokemusta Methodista. Valitsisin tuon Free & Clearin pyykinpesuainevaihtoehdoista. Ja kahdella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa!

    Olisi kiva päästä kokeilemaan noita tuotteita, olen allerginen vähän kaikille pesuaineille. Pyykinpesuaineista kiinostaa eniten Free & Clear, juuri sen takia kun on hajusteeton.
    Eli kahdella arvalla mukana.
    Sulla on kiva blogi, jota luen päivittäin.
    Pia

    VastaaPoista
  3. Olen yhdellä mukana mukavassa arvonnassa. Pesuaineiden ympäristövaikutukset on kyllä asia, jota on tullut mietittyä viime aikoina. Olisikohan nyt jo aika myös toimia. Vaihtoehdoista minua kiinnostaa eniten Fresh Air, pyykki saa mielellään tuoksua koneesta tullessaan.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Koskaan en oo kokeillu noita, mut ulkoasuki on jo niin houkutteleva että oispa kiva saada tollanen tuotepaketti kokeiltavaksi!:) Kahdella arvalla osallistun! Ja mulle jompi kumpi noista "hajullisista" pyykinpesuaineista...

    VastaaPoista
  6. Mukana mukana kolmella arvalla!! Voi tämä olisi niin kiva palkinto siivousaddiktille :D Pyykinpesuaineista lapsiperheeseen sopisi Free & Clean :)

    Melkein jo nappasin yhden yleispuhdistussuihkeen kaupasta koppaan, mutta mies kysyi että eikös meillä jo ole jotakin tököttiä kaapissa :D No on on, mutta nää olis parempia ;)

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukana. valitsisin free & clear hajusteettoman vaihtoehdon. Methodin tuotteet kiinotaa kovasti!

    Suvi

    VastaaPoista
  8. Methodin tuotteista tuttuja minulle ovat pionin kukka pyykinpesuaine ja verigreippi yleispuhdistus-suihke. Kaapissa odottaa omaa testivuoroaan kurkku käsitiskiaine ja geelimäinen laventeli nestesaippua, jospa pääsis pian niitäkin kokeilee. Oon kyllä ollu tosi tyytyväinen noihin kahteen jo kokeilemaani Methodin tuotteeseen ja aion kyllä ehdottomasti jatkossakin käyttää niitä!
    Kohta pitäis hankki uusi kylppärin puhdistusaine, niin tuo eukalyptus-minttu puhdistus-suihke kuulostais juuri sopivalta!:-)

    Pyykinpesuaineista haluaisin kokeilla fresh airia, kun se on se sun lemppari :-D

    Osallistun kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  9. Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

    Jos munkkipossumainen tuuri sattuisi kohdalleni, olisi pesuainevalinta ehdottomasti Free & Clear. Olen tuoksuttomien tekstiilien ystävä, haluan tuoksua ihan itseltäni ja mahdolliselta hajuvedeltä, en pyykinpesuaineelta :)

    Omaa Method-käyttöäni hillitsee hirvittävästi se, ettei sarjassa ole ainakaan Suomesta saatavissa yhtään ns. "yleispuhdistusainetta", joka olisi veteen laimennettava siitä rätillä käytettävä. Suihkepullojakin ekompaa olisi valmistaa laimennettavaa pesuainetta, ettei tarvitsisi läträtä. Ainakin koirallisessa taloudessa rättiä kun on pestävä välillä, ja sitten tarvitaan taas uudet aineet. Jopa lattianpesuaineet on tarkoitettu roiskittaviksi suoraan lattiaan. Myös täyttöpussit muullekin kuin vain pesuaineelle olisivat tarpeen, nuo suihkepullot kyllä kestävät enemmän kuin yhden pullollisen verran käyttöä.

    Mulle siivous on välineurheilua, joten näitä asioita tulee pohdittua paljon :)

    VastaaPoista
  10. Method-sarjaa en ole vielä kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä tutustua tuotteisiin. Pyykinpesuaineista valitsisin fresh airin. Yhdellä arvalla siis mukaan.

    VastaaPoista
  11. Tuo Fresh Air pesuaine kuulostaa jotenkin, freshiltä, eli se olisi varmaan vaihtoehtoni jos voittaisin :)
    Täältä siis lähdetään kolmella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  12. Mukana kahdella arvalla. Pyykkiaineista kiinnostaisi Fresh Air kun se on ainakin hyväksi todettu.

    VastaaPoista
  13. Tuotteet ei ole vielä yhtään tuttuja mutta monesta blogista olen lukenut tuotteista ja kiinnostaisi kyllä kokeilla! :) Toivotaan että arpaonni osuisi siis kohdalle. Kahdella arvalla mukana :).. Ja pesuaineista voisi olla että valitsisin ehkä: Free & Clear.. myös tuo fresh air houkuttelee :)

    VastaaPoista
  14. Kahdella arvalla mukana. Tällä hetkellä kallistun tuohon fresh airiin, ihan hajutonta en kuitenkaan halua :)

    VastaaPoista
  15. Mukana yhdellä arvalla. Pyykinpesuaineista valitsisin Free & Clearin, koska hajusteelliset pesuaineet eivät käy itselleni allergioiden vuoksi. Olisipas kiva päästä kokeilemaan itselleni uutta ekopesuainetta :)

    VastaaPoista
  16. Kahdella arvalla mukana. Eniten mua kiinnostaa tuo hajusteeton vaihtoehto.

    VastaaPoista
  17. yksi arpa, kiitos, ja pyykinpesuaineista tuo fresh air :))
    Methodin tuotteita mulla ei taida vielä olla, vaikka paljon niitä on blogeissa mainostettu eli tuttuja ovat sitä kautta!

    VastaaPoista
  18. Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla ja hajusteeton Free & Clear -pyykinpesuaine kiinnostaisi kovasti! :)

    VastaaPoista
  19. Kahdella mukana! Vielä en Methodeja ole ostanut vaikka pelkästään luonnollisia puhdistusaineita käytän, kun on ihmetyttäny nuo väriaineet (imeytyykö väriä esim. puupintoihin tai kivitasoihin?). Osa noista palkinnon tuotteista taitaa olla värittömiä, ehkä mut voisi siis käännyttää jos onni osuisi kohdalle :) Pyykinpesuaineista ottaisin free & clearin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kyllä ikinä kuullut, että väriaineet imeytyisivät pintoihin. Ja näähän ei kyllä materiaali- luonto- ja terveysystävällisiä olisi, jos värit imeytyisivät?! Korjatkaa, jos olen väärässä!

      Poista
  20. Mukana kahdella arvalla. Ottaisin tuon fresh air-pyykinpesuaineen :)

    VastaaPoista
  21. Kokemusta ei vielä näistä ole, mutta nämä kyllä kiinnostaisi kovasti, mukana siksi kolmella arvalla :) Pesuaineista valitsisin Fresh airin. Katotaas käykö mulla vielä munkki sen iPadin jälkeen :) Se voi olla et onnetar on hylänny mut ikuisesti nyt :D

    VastaaPoista
  22. Kääk,lähetinköhän vahingossa puolivalmiin kommentin. No jokatapauksessa kahdella arvalla mukana(lukijasi).:) Minulla ei ole ennestään kokemusta tuotteista,mutta "siivousintoilijana" uudet pesuaineet aina houkuttelevat ja motivoivat siivoamisessa. Valitsisin pyykinpesuaineista Fresh airin.

    VastaaPoista
  23. Hei nää on saatava. Kahella mukana, paras ois se Pioninkukka.

    VastaaPoista
  24. Ihana arvonta!! Mukana kahdella kappaleella arpoja :)

    Jos voitto minua suosisi valitsisin Fresh Air tuoksuisen!

    Minulla ei ole näistä tuotteista vielä minkäännäköistä kokemusta, joten innolla kokeilisin <3

    VastaaPoista
  25. Olis kiva näitä kokeilla, Peony Blossom olis varmaan meidän valinta.:) Kolmella mukana.

    VastaaPoista
  26. En ole näihin vielä tutustunut, mutta vaikuttaa mielenkiintoisilta. Olishan nämä kiva voittaa. Pyykinpesuaineista valitsisin hajusteettoman.
    Yhdellä arvalla näitä tavoittelemaan.

    -Varpu, Blogiton blogien lukija-

    VastaaPoista
  27. Kahrella arvalla koetetaan voittoa kotiin :) Eli lukijasi olen. Eniten kiinnostaa pyykkäriaineesta tuo Fresh Air :)
    Erittäin mielelläni kyllä ottaisin näitä tuotteita kotiin kokeiluun :)

    VastaaPoista
  28. Ilman muuta mukana yhdellä arvalla ja valitsisin tuon fres air-pyykinpesuaineen ihan sinun kommenttisiesi perusteella :)

    VastaaPoista
  29. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Hajusteeton pesuaine kiinnostaisi.

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla olen mukana. Method pesuaineet eivät ole ennestään tuttuja minulle. Haluaisin Fresh air -pyykinpesuaineen, jos onni minua suosii!

    VastaaPoista
  31. kahdella arvalla mukaan, tavoittelemaan fresh airia! :)

    VastaaPoista
  32. Olet niin kehunut tuota Fresh Airia, joten ehdottomasti se! :) Meillä ollut pitkään käytössä varsinkin yleispuhdistusaineita. Verigreipin tuoksusta tuli yliannostus kun koira oli vielä pikkupentu eikä välttämättä aina ehtinyt ulos tarpeilleen ;)

    VastaaPoista
  33. Mukana yhdellä arvalla. En ole vielä päässyt kokeilemaan Methodin tuotteita, mutta olisi kiva päästä :)
    Pyykinpesuaineista valitsen Fresh Airin.

    Minna P.

    VastaaPoista
  34. Kahdella arvalla mukana.. Valitsisin Fresh Air:n.. Tuotesarja on minulla ihan vieras mutta ilolla tutustuisin tuotteisiin..

    VastaaPoista
  35. Kahdella arvalla mukana.. Ja valitsisin Fresh Air:n.. Tuotesarja on minulla ihan vieras mutta tutustumisen arvoinen..

    VastaaPoista
  36. Kiitos asianmukaisten kehujen, minun on pakko vihdoin kanssa ottaa nämä kokeiluun! Olen sitä pitkään harkinnut, mutta hinta on kirpaissut. Nyt alkaa onneksi kaikki mömmöt olemaan lopussa, jotta hyvä sauma ostaa ainakin joku purkeista.

    Mukana kolmella arvalla (kerrankin, tällä viikolla postaan asiasta) ja fresh airia minäkin pesuaineista haluaisin testata. Ihana arvonta. Toivottavasti kerrankin tärppäisi.

    VastaaPoista
  37. free & clear. yksi arpa vain. mutta se riittää :)
    an-nu at luukku.com

    VastaaPoista
  38. Kahdella arvalla mukaan :) Tavoittelen kylpyhuoneen puhdistussuihke, eukalyptus-minttua :)

    VastaaPoista
  39. Kahdella arvalla mukaan! Method-tuotteita en ole vielä kokeillut, mutta jospa olis nyt tuuria ja pääsisin testaamaan. :) Jos voitan, valitsen Fresh airin. :)

    VastaaPoista
  40. Fresh Air tai Peony Blossom, ei osaa päättää ;)
    - kahdella arvalla taistelemassa voitosta

    VastaaPoista
  41. Kahdella arvalla mukana! oli sen verran hyvä käsitiskiaine se kurkku, joten toivon että voitan! ottaisin ton freshairin! :)

    VastaaPoista
  42. Jee, kahdella arvalla lähden kokeilemaan onneani. :) Fresh Air kuulostaa pyykinpesuaineista raikkaimmalta. ;)

    VastaaPoista
  43. Fresh-air kiinnostaisi, ja muutenkin nyt herännyt kiinnostus näihin eko-pesujuttuihin: niin ja yhdellä arvalla kokeillaan....
    -KatiH-

    VastaaPoista
  44. Free & Clear tai sitten Fresh Air, koska kuulostaa nimensä puolesta miedolta tuoksulta.
    Yhdellä arvalla mennään!
    -Nipsu

    VastaaPoista
  45. Osallistun yhdellä arvalla. Verigreippi ykeissuihke kiinnostaa eniten näin äkkiselleen :)

    VastaaPoista
  46. Osallistun kahdella arvalla. Free & Clear kiinnostaa eniten. Ostin Stockan hulluilta päiviltä Methodin kylppärinpesuainetta, pakko sanoa että olin hyvin positiivisesti yllättynyt. Tuoksu oli raikas mutta tarpeeksi mieto ja lika lähti kevyesti pyyhkimällä. :)

    VastaaPoista
  47. Osallistun mukaan kahdella arvalla. Haluaisin Fresh&clear-pesuaineen.

    VastaaPoista
  48. Yhdellä arvalla mukana! Jospa siivouskärpänen puraisisi, olisi kyllä tarvis :) Pyykeissä tykkään raikkaasta tuoksusta, siksi valitsisin Fresh Airiin.

    /Sooppo

    VastaaPoista
  49. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.
    Pyykinpesuaineeksi valitsisin Fresh Air.

    ppph68@suomi24.fi

    VastaaPoista
  50. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.
    Pyykinpesuaineeksi valitsisin Fresh Air.

    ppph68@suomi24.fi

    VastaaPoista
  51. Mää tahon kans mukaan :O) Kolmella arvalla siis ja mun on paree voittaa koska en ole noita kyseisiä tuotteita vielä kokeillut ;D

    VastaaPoista
  52. Kaksi arpaa! :) Ja tuo Fresh air kiinnostaisi saada kokeiluun.
    Itse lukeudun myös niihin, joka lukee blogiasi päivittäin.

    VastaaPoista
  53. Keväinen tervehdys! Kiva arvonta, toivottavasti nyt tärppää, toivoisin saavani Kylpyhuoneen puhdistussuihke, eukalyptus-minttu -puhdistussuihkeen itselleni, lopputulos on varmasti tuolla tuotteella ihanan raikas ja puhdas :) kahdella arvalla mukana.
    ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
  54. Kahdella arvalla mukana ! Fresh air kuulostaa hyvältä.. :)

    VastaaPoista
  55. Kolmella arvalla mukana! Ja valitsisin noista Peony Blossomin, koska OLEN hajufriikki :D

    VastaaPoista
  56. Kokemuksia ei tuotteesta vielä ole, mutta voisin kokeilla jos arpaonni suosii! :)
    Fresh Air olisi valintani pyykinpesuaineeksi.

    Kahdella arvalla mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  57. Mun valinta ois Free & Clear, koska olen usein herkkä vahvoille hajusteille.

    Olen kolmella arvalla mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  58. Peony Blossom olisi mukava uusi tuttavuus, tällä hetkellä ei ole kokemusta kuin Methodin nestesaippuasta (josta olen tykännyt kovasti visuaalisen ilmeensä vuoksi). Kolmella arvalla mukana.

    http://projekti20kg.blogspot.com/2012/05/white-arvonta.html

    VastaaPoista
  59. Kolmella mukaan! Ikinä en ole ko sarjaa kokeillut. Jos voittaisin, kokeilisin sitä Peony-juttua.

    VastaaPoista
  60. Peony blossom olisi mun valinta. Meillä on Methodin yleispuhdistussuihketta ja kovasti olen tykännyt!

    Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  61. Kaksi arpaa ja valintani olisi Fresh Air :)

    VastaaPoista
  62. Mukana kahdella arvalla! :) Pyykinpesuaineista eniten kiinnostaisi Free & clear tai Fresh air!

    VastaaPoista
  63. Yhdellä arvalla mukana. Hypistellyt olen monestikin kaupoissa, mutten ole saanut vielä ostettua. Peony kuulostaa hyvältä =)
    -Marita-

    VastaaPoista
  64. Kahdella arvalla mukana, pyykinpesuaineeksi valitsisin Fresh air.

    VastaaPoista
  65. Yhdellä arvalla mukana! =) Fres air kuulostaa parhaimmalta, toivotaan että onni suosii :P

    VastaaPoista
  66. Yksi arpa ja Fresh airin valitsisin. Oispa kiva päästä vihdoin kokeilemaann näitä!

    -Sai

    VastaaPoista
  67. kyllä toi minttuinen ikkunanpesuaine kiinnostais nyt kun niiden pesu on auttamatta edessä! :) yhdellä arvalla ollaan mukana..

    VastaaPoista
  68. Kahdella arvalla mukaan!Peony blossomin valitsisin :)

    VastaaPoista
  69. Hei, yhdellä arvalla mukana arvonnassa, kylpyhuoneen puhdistussuihku kiinnostaa! Kuulostaa ihanan raikkaalta!!! En ole kokeillut tätä tuotesarjaa (vielä).

    T Soili / Design Mertanen

    VastaaPoista
  70. Osallistun yhdellä arvalla. Pyykinpesuaineista toi Free & Clear kiinnostaisi mua ehkä eniten, koska tykkään käyttää hajustamattomia pesuaineita.

    neela1@luukku.com

    VastaaPoista
  71. Yksi arpa mukana. :)) Kaikki tuotteet kiinnostaa, mutta varsinkin yleispuhdistussuihke (joka pääsi toissa viikolla loppumaan), joten olen innolla mukana! En ole aikaisemmin kyseiseen tuotesarjaan törmännyt! :)

    klubnika2011@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Yhdella arvalla mukana :) Valitsisin tuon Free&Clearin, koska meilla on taloudessa yksi taapero ja pian toinen vauva, ja heidan vuokseen kaytan yleensa hajusteettomia pesuaineita. Loysin muuten juuri blogisi ja jain kerralla koukkuun :) - Mini

    VastaaPoista
  73. uutena lukiana mukaan arvontaan. Kylpyhuoneen puhdistussuihke, eukalyptus-minttu

    VastaaPoista
  74. Olen kuullut Methodin tuotteista vaan en ole vielä tullut kokeilleeksi. Fresh Air houkuttaa eniten. Puhtaus ja raikkaus ovat lempituoksuja. Olen yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  75. Valitsisin noista Peony Blossomin. Olen käyttänyt Methodin tuotteita noin puolisen vuotta ja ollut todella tyytyväinen. Meiltä löytyy tiskikonetabletteja, astianpesuainetta, antibakteerisia liinoja, yleispuhdistusainetta ja käsisaippuaa. Ja arsenaalia pitäisi laajentaa lisää :)

    -U

    VastaaPoista
  76. Mukana kivassa arvonnassa kahdella arvalla. Mikäli arpaonni suosii, niin valitsisin Fresh air tuotteen kokeiltavaksi.

    VastaaPoista
  77. Mukana kahdella. Valintani olisi Free & Clear (hajusteeton)

    VastaaPoista
  78. Viime hetkellä mukaan arvontaan kahdella arvalla! Valitsisin tuon Fresh Airin koska sitä mulla on nyt käytössä ja tooooosi hyvä :) Kylläpä ois käyttöä tuolle paketille...

    VastaaPoista
  79. Yhdellä mukana, Fresh Air kuulostaa parhaalle. En ole Methodin tuotteita koskaan vielä käyttänyt.

    VastaaPoista
  80. Kaksi arpaa minulle. Pakko valita tuo hajusteeton kun olen sen verran herkkä hajuille.

    VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...