19. tammikuuta 2013

Kastehelmi kynttilälyhdyt

Iittalan lahjakortti saapui eilen postissa ja suuntasin hetimmiten Iittalan myymälään ostoksille jo valmiiksi tehdyn ostoslistani kanssa.


Kotiutin kaksi Kastehelmeä, kirkkaan ja sitruunankeltaisen. Olisin kuvannut mielelläni myymälässä vierekkäin sitruunankeltaiset Kastehelmen ja Kivi-kynttilälyhdyn, jotta olisitte nähneet niiden värisävyt ja -erot, mutta myymälässä kuvaamiseen en valitettavasti saanut lupaa.



Kuvasin siis keltaisen Kastehelmen nyt yhdessä kirkkaan kanssa ja otin kuvaan mukaan keltaisen Elefantti-tyynynpäällisen, jotta värivertailu olisi edes jotenkin mahdollista.




Olen tyytyväinen ostoksiini ja jopa tuohon sitruunankeltaiseen väriin. Lasissahan värit ovat aina eri tavalla esillä kuin esimerkiksi tekstiileissä. Kivi on paksumpaa lasia, joten väri on siinä hieman tummempi tietenkin. Nyt minullakin on omat Kastehelmet. <3


16 kommenttia:

  1. Huippua!!! Ihania ovat <3 Kirkkaassa on tosi kaunis säteily, siis kynttilän loimu. (säteily :DD) Fengshuin mukaan muuten tulisi pitkin talven poltella kynttilöitä :) Itselläni kynttilöiden polttelu jää aika vähiin joulun jälkeen, kun ahmin niitä niin paljon joulun alla ja jouluna.

    Soili DM Koti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaan, että mullakin on kynttilöiden polttelu nyt jäänyt. Täytyy petrata! :D

      Poista
  2. Ihanat! Ja tuo keltainen on niin raikkaanvärinen :).

    VastaaPoista
  3. kauniita! kävin itsekin yksi päivä tällä viikolla hypistelemässä kaupassa tuota kirkasta :) mutta täällä alkaa olla jo liikaa kynttilöitä yhteen pieneen asuntoon, joten sai jäädä kauppaan se :) hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuikkukippoja löytyy ihan kivasti täältäkin, joten liian tiuhaan ei voi ostella. Nää oli mun ensimmäiset Iittalat ja Kastehelmet, joten oli pakko. <3 Mukavaa viikonloppua sullekin! :)

      Poista
  4. Tosi kivat. Varsinkin toi keltainen on aivan ihana. Kohti kevättä mennään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopii upeasti keväiseen sisustukseen kyllä, vaikka onhan toi keltainen ollut mulla koko ajan viime keväästä asti. Nyt vaan tuntuu, kuin olisin uudelleen rakastunut. <3 :)

      Poista
  5. Kauniita. Tuo keltainen väri on niin ihana!

    VastaaPoista
  6. Ei yhtään hullumpi tuo Kastehelmen keltainen tuikkukippo! Mä kans niiin tykkään Kastehelmen sarjasta, etenkin kattauksessa, nuo tuikkukipot on kans niin södejä. Itsekin "sorruin" ostamaan viikonloppuna Stockalta toisen vedenvihreän tuikkukipon lahjaksi saadun kaveriksi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vedenvihreäkin on todella kaunis ja täytyyhän toisella kaveri olla ;)

      Poista
  7. Ihanan keväistä, vaalea, harmaat ja keltaista. Ehdottomasti mun lemppari nyt keväällä. :) Kiva blogi, jään lukijaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! <3 Minäkin kävin klikkaamassa itseni sun blogin lukijaksi. :)

      Poista
  8. huipulle näyttää niin kuin myös nuo ihanat tyynysikin! Keltainen väri tuo jotenkin kevään kotiin, vaikka ulkona paukkuisi pakkanen ja pyryttäisi ☼ puristan myös keväisin paljon appelsiineista mehua, minä kun en voi ottaa vitskuja purkeista (tulee paha olo)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...