19. tammikuuta 2013

Vilautus

Tällaista tulossa huomenna! :)


Alankin heti hommiin, niin näette huomenna lisää. <3

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Muutama tuossa lähtikin pois jo, mutta sitten tuli tilallekin. Lupaamani arvonta 300 kirjautuneen lukijan täyttymisestä alkanee Figure Twister-arvonnan jälkeen ja toivon kovasti, että arvontapalkinnot miellyttävät. :)

Figure Twister-arvontaan pääset tästä!


6 kommenttia:

  1. Hei Irina! En nyt kuollakseni pienessä krapulanpoikaisessa malttanut selata oikeaan postaukseen, mutta mites manteliöljy kasvojen hoitoon?
    En sen enempiä vaivaantunut (edelleenkin krapulassani :D) asiaa tutkimaan tai katsomaan, mutta tuli mieleen kun tässäkin postauksessa oli mainittu näin:
    "Käytetty jo vuosisatoja ihonhoidossa kevyen ja ravitsevan koostumuksena ansiosta. Kosteuttaa tehokkaasti ja edistää ihon verenkiertoa. Sopii myös vauvan ihonhoitoon sekä meikin poistoon. Rauhoittavan vaikutuksen ansiosta voi koittaa myös ihon ruhjeisiin ja palovammoihin."
    http://www.lily.fi/juttu/elamani-oljyt-ravinnossa-ja-ihonhoidossa

    Liv

    VastaaPoista
  2. Heippa Liv! Kiitos vinkistä ja linkistä, tutustunpa tuohon manteliöljyyn. :) Nyt olen muutamana aamuna sujauttanut lusikallisen kookosöljyä aamukahviini ja parina iltana harrastanut oil pullingia eli purskutellut kookosöljyä suussani. Skinoren-voiteen jätin pois, kun se ei apua ongelmaan tuo ja pikemminkin vain kuivattaa ihoa. Ihon kuivuuden kestäisi hyvin, jos sillä muutoin olisi vaikutusta. Onneksi 6.2. on lääkärille aika. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo mites se kookosöljy käy kahviin? Paljon käytät, maistuuko läpi? Jännä idea, melkeinhän vois ehkä uskaltaa kokeilla itsekin :)
      Semmoinen vinkki tohon kahvin juontiin (kirjoitin tästä itsekin joskus postauksen), että kannattaa joskus kokeilla keittää teehen (onko tämä sana?). Mitä makeampi tee, sitä parempi kahvi. Tuo kivaa pientä luksusta arkeen :) Ja kylmäkahvin ystävä jos olet, niin sekoitapa kahvia ja vaniljakastiketta, pistä jääkaappiin. Ei ole parhaimmillaan jääkaappikylmänä, vaan enemmänkin ehkä huoneenlämpöisenä. Tosi hyvää ja huomattavasti halvempaa, kuin kaupan kylmäkahvit ;)

      Liv

      Poista
    2. Tarkkamakuisena varmasti maistaa läpi ja pelkäsin, että en tykkää, kahvinjuonti kun on tietty rutiini mulle. Niinpä vain yllätyin, kun ei ainakaan omat makuhermot kiukustuneet. Voi olla myös vaikutusta sillä, että kupistani on puolet kahvia ja puolet maitoa muutenkin. ;)

      Mä en nyt kyllä yhtään ymmärtänyt kahvin keittämistä teehen? Meni ohi niin, että vihellys kuului. Ja kylmäkahvin ystävä olen kyllä, eli mustan kahvin sekaanko sitä vaniljakastiketta laitetaan? Kuulostaa itse asiassa todella hyvältä. :)

      Poista
    3. Niin ja kookosöljyä laitan ruokalusikallisen verran kahviin. :)

      Poista
    4. Siis ihan että käyttää ensin teepussin kahvinkeittovedessä, ennen kuin keittää sen kahvin. :) itse toki keitän vanhanaikaisesti veden, haudutan teepussia sen viitisen minuuttia ja keitän vasta sitten kahvin siihen veteen, en tiedä tarviiko tee varsinaisesti kuumaa vettä vai ei :D tuliko yhtään selvemmin? Olen vähän huono kännykkäkirjoittaja :)

      Ja joo siis vaniljakastiketta mustaan kahviin. Minä laitan yleensä n puoli kuppia kahvia ja lopusta puolesta ehkä 2/3 vaniljakastiketta. Testaamallahan se löytyy se itelle paras sitten :) mulla on tapana tehdä useampi kuppi jääkaappiin valmiiksi :) mut tosiaan parasta sitten lähes huoneenlämpöisenä, maku pääsee ihan eri tavalla oikeuksinsa :)

      Pitääkin heti kotiin päästyäni kokeilla tuota kookoskahvia ;)

      Liv
      http://lily.fi/palsta/paivauniaika

      Poista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...