25. tammikuuta 2013

Tulossa viikonloppuna

Kääk, meinasin tipahtaa (taas) sohvalta, kun äsken kurkkasin blogiini. Iltapäivän postauksessani mainitsin teitä kirjautuneita lukijoita olevan jo 319, mutta nyt luku onkin 324! Jestas, mitä täällä tapahtuu?! :D TERVETULOA!

Piipahdin äsken Prismassa ostoksilla sekä hakemassa vähän paketteja SmartPostista. Tässä vähän esimakua tulevasta viikonlopusta.


Huomenna illalla pyykätään taas. En ole vielä varma, käytänkö ostamaani Vanishia vielä huomenna. Pyykkäysvuorossa on pyyhkeet, joten periaatteessa voisin jo niihinkin kokeilla. 


H&M:lta tuli nyt todennäköisesti sieltä tilaamiani tyynynpäällisiä sun muuta, varmasti tietää vasta kun saan paketin aukaistua. Lisäksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta lähetettiin mulle jotain kivaa ja paketin sisältöön palaan viimeistään ensi viikolla jollen nyt viikonloppuna ehdi. ;)



Ja ne vuoden ensimmäiset tulppaanit mun elämäni ensimmäisessä Aalto-maljakossa. <3

Tänään on ollut hyvä päivä, toivottavasti myös teillä! Tänään tulee myöskin The Voice of Finland, jota voikin sitten katsella Stratos-suklaata nautiskellen. Ihanaa perjantai-iltaa kaikille. :)

<3 (onnellinen kylvää täällä taas sydämiä, hih)

P.S. Käykäähän osallistumassa Figure Twister-arvontaan, aikaa on vielä sunnuntai-iltaan saakka. Arvonnan voittajan pyrin julkaisemaan vielä samaisen illan aikana.

18 kommenttia:

  1. Meinasin revetä kun näin Vanishin ;D Äläs nyt ihmettele yhtään tätä siun blogin suosiota, tää on aivan mahtava blogi <3 ja täällä viihtyisi vaikka koko illan :) bloggaajana sie oot i h a n a !!! Toivottavasti tahrat lähtee silla vanishilla ;)Ja pirtsakat tulppaanit huipussa maljakossa hihii :) Kivaa viikonloppua siulle ihanainen
    <3
    Soili DM Koti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne voi tommoset pulverit naurattaa välillä ;D Ja höpö höpö, mä oon vaan tällanen perus tallaaja möllöttelijä, mutta silti todella iloinen jos mun höpötyksistä edes joku tykkää. Bloggaaminen on vaan niin kivaa!

      Poista
  2. Samaa mieltä olen että bloggailu on kivaa!!! Ja mikä ihanuus maljakko tulppaaneilla!!! Mukavaa iltaa!!! =)

    VastaaPoista
  3. Eikä tuo ihanaihana stratos!! meidän pikku kylässä noita ei myydä missään! ihan harmittaa... :( <3 ne on niiiiiiiin hyviä. :D Eikai tullut selväksi että tykkään jotenkin suklaasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä päin niitä on vähän kaikkialla. Stratos oli aikoinaan ihan mun lemppari ja olin ihan fiiliksissä viime vuoden loppusyksystä kun näin näitä kaupassa. :) Ja suklaa on ihanaaaaa! <3

      Poista
  4. Voi stratos! Pakko tilata mieheltä kaupasta :)
    Ihanat tulppaanit! Kivaa vkonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Stratos ja ihanat tulppaanit munkin mielestä, nyt vihdoin sain vuoden ekat tulppaanini ja vielä keltaisina. :)

      Poista
  5. muista viistää tulppaanin vartta ennen kuin laitat veteen ja kourallinen lunta kaksi kertaa päivässä vaasiin saa ne kestämään pidempään ;) myös jos varsin näyttää huonolta huomenna tai myöhemmin viistä huono pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä leikkasinkin heti uudet imupinnat ja annoin rauhassa imeytyä ennen kuin poistin paketista. Tuota lumijuttua en olekaan ennen kuullut, tosin en ehkä käy ulkoreissulla lunta hakemassa varta vasten ja parvekkeellakaan ei ole, kun on lasitus :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  6. Ihanaa viikonloppua :):):) ShoPPinggg :):)

    VastaaPoista
  7. Mulla on kuule tieteellinen selitys sun blogisi suosiolle: Mitä ihampi blogi, sitä suurempi suosio. Kyseessä on siis puhtaasti kausaalivaikutus.

    Kuulostiko nyt siltä, että oli ihan hirrrmu tieteellistä? Kuulostihan?? ;DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulosti toooosi tieteelliseltä, onnistuit oikein hyvin. ;) Kiitos Soili <3

      Poista
  8. http://kotiovella.blogspot.fi/2013/01/haaste-in-ja-out-2013.html

    Lätkäsin sua haasteella <3 :D

    VastaaPoista
  9. Maailman parhaimpia on nuo Startos patukat. Nam! :)

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...